Egyéb kategória

Gyönyörű, de haszontalan – Saint Laurent guruló magas sarkút dobott piacra

Tökéletes superwomaneknek tervezett cipőt Yves Saint-Laurent. Megálmodta és piacra dobta a görkoris magas sarkút! Ez igen! Teljesen hasznos!

vous - 2017.08.04.
Gyönyörű, de haszontalan – Saint Laurent guruló magas sarkút dobott piacra

Kimondottan szeretik a nagy tervezők feszegetni a határaikat: a Balenciaga kerékpárt gyárt, és IKEA-s szatyrot koppint, a Vetements pedig… nos, khm, darálót. Ezúttal Saint Laurent próbál szerencsét a kétségkívül praktikus kiegészítők piacán.

Előrukkolt a görkoris stilettóval!

5-cipo-amire-minden-nonek-szuksege-van-engel-nora

Carrie Bradshaw is így kezdte… – 5 cipő, amire minden nőnek szüksége van 

Bár Marilyn Monroe azt mondta, a gyémántok a lányok legjobb barátai, azt hiszem, kijelenthetjük, a cipőket jobban szeretjük. Sokkal jobban. Azonban ahelyett, hogy a világ összes lábbelijét be akarnátok szerezni, megmutatom, melyik az az öt alapdarab, amire egy jól felépített ruhacipőtárban mindenképp szükség van. 

Minimum ti vagytok a Csodanő, ha szeretnétek hordani eme remekművet. Mármint szerintem kimondottan szép ez a cipő, de el tudjátok képzelni, ahogy begurultok a melóba vagy a suliba, aztán lecsavarozzátok a görgőket és már tűsarkúban tipegtek? Kicsit szürreális, bár egy nő bármire képes, ha igazán akar valamit. A görköris magas sarkút akarjuk?

Forrás:
Saint Laurent

 A cipőről annyit tudunk, hogy átszámítva kb. 513 000 forintba fáj, nagyon fáj, és ezt a csodát pusztán egyetlen párizsi butikban lehet kapni – kár!

Ajánlott cikkek