Egyéb kategória

4 híresség, akinek szívesen élném az életét, ha újjászületnék

Gondolkoztatok már azon néha, hogy kinek a bőrébe születnétek, ha újjászületnétek? Én néha szoktam, mert a világ tele van izgalmas emberekkel és életutakkal. Néha tök jó lenne megélni az ő életüket is. Nem azért, mert nem szeretném a saját életemet, csak attól még izgatja a fantáziámat, hogy milyen lehet például zenészként élni.

vous - 2017.08.05.
4 híresség, akinek szívesen élném az életét, ha újjászületnék

Luciano Pavarotti

Hallássérültként naná, hogy szeretném átélni a másik végletét a hallássérült létnek. Most is a hangok szerelmese vagyok, de teljesen más lehet operaénekesként megélni a zenét, és irányítani a hangommal a közönség elméjét.

Objektum doboz

Mata Hari

Az egzotikus nevű Mata Hari 1876-ban Margaretha Gertruida Zelle néven született Hollandiában. Úgy 29 évesen Párizsba került, ahol táncosnőként betáncolta magát a legbizalmasabb körökbe, ez is adta számára azt a lehetőséget, hogy az első világháború idején német–francia kettős ügynökként tevékenykedjen. Vajon milyen lehet egy kémnő élete? Nem unalmas, az biztos, és annak ellenére, hogy nem volt az élete veszélytelen, és nem végződött boldogan sem, megélni izgalmas lenne!

Objektum doboz

Kleopátra

Annyi talány van körülötte, hogy tudni szeretném az igazságot. Meg azt is, hogy tényleg olyan szép volt-e! Ha tükörbe néznék Kleopátraként, akkor tudnám, persze ki tudja, lehet, hogy Kleopátra is önbizalomhiányos volt, és nem látta szépnek magát. Hm.

Objektum doboz

Julia Stiles

Mert akkor együtt játszhatnék Heath Ledgerrel a 10 dolog, amit utálok benned című filmben. Egészen konkrétan arra vágyom, hogy végre valaki Magyarországon is csináljon olyan lufifestékes bulit, amilyenben ők is részt vesznek. De ugye, ha Julia Stiles lennék, akkor átélném. Üsse kő, az a csókjelenet is jöhet!

Objektum doboz

felkiáltójel VOUS

Híres nőkről olvasnátok?

Ajánlott cikkek