Egyéb kategória

Ez a két szandál az idei nyár slágere! Ti beszereztétek már?

Ha ügyesek és gyorsak vagytok, még megtaláljátok a boltokban az idei nyár sláger szandáljait – baráti áron. Ja, hogy még nem tudjátok, melyek ezek, mutatjuk! 

vous - 2017.08.05.
Ez a két szandál az idei nyár slágere! Ti beszereztétek már?

Az idei nyár igazán kedvez a nyitott szandáloknak, egyrészt mert a rekkenő hőségben másra sem vágyik a lábunk, mint hogy ezekbe bujtassuk őket, másrészt igen nagy a választék. Azonban hiába óriási a kínálat, a nyár végéhez közeledve egyértelmű, hogy kétféle fazon uralja a 2017-es nyarat.

De tudjátok, hogy még koránt sem ért véget a nyár?!

divat-papucs-trend

Jobb, ha megszeretitek! Jövőre is divat lesz a nyár legnagyobb trendje

Ha divatról beszélünk, abban megegyezhetünk, hogy minden évnek, sőt, minden szezonnak megvan a közkedvelt és a finoman szólva kevésbé közkedvelt darabja. Valljuk be, az idei mumus a strandpapucs. Nos, ha ti is a papucsellenzők táborát erősítitek, van egy rossz hírem: ezek a lábbelik tovább maradnak divatban, mint azt gondolnátok szeretnétek!

Na, ha elkaptátok ezt a filizófiát, akkor csekkoljátok a cipősszekrényeteket, mert az idei nyár abszolút slágere a flatform szandál (még mindig) és a megkötös fazonok. A flatformok nagy előnye, hogy hihetetlenül csinosak, mégis extra kényelmesek, míg a megkötős surranók a hétköznapok legjobb választásai.

Forrás:
1. Zara, 2. Zara, 3. H&M, 4. Mango, 5. Stradivarius

Nektek melyik a kedvencetek?

Ajánlott cikkek