arya stark

Minden, amit tudni lehet a rejtélyes levélről, amit Arya talált Kisujj szobájában

Vigyázat, ha nem láttátok a Trónok harca új részét, akkor ne olvassatok tovább, mert spoilert tartalmaznak az alábbi sorok. Ugye titeket is furdal a kíváncsiság, hogy milyen levelet talált meg Arya?

A Trónok harca új részében láthattuk, amint Kisujjnak Wolkan mester átad egy levelet, amit végül Arya megtalál – persze Kisujj közbenjárásával. A levélből csak annyit láthattunk, hogy Sansa írta. Nos, valóban nővére írta a levelet még az első évadban, testvérüknek, Robbnak.

Forrás:
youtube.com

„Robb, fájó szívvel írok neked. Jó Robert király halott, belehalt a vaddisznóvadászaton szerzett sebeibe. Apánkat árulással vádolják. Összeesküdött Robert testvéreivel szeretett Joffrey-m ellen, és megpróbálta ellopni a trónját. A Lannisterek nagyon jól bánnak velem, mindent megadnak nekem. Könyörgöm, gyere Királyvárba, könyörögj Joffrey királynak, így talán megakadályozhatjuk a Lannisterek és Starkok közötti nagy viszályt”

–  írta Sansa. 

Objektum doboz

Kisujj egyértelmű terve az, hogy összeugrassa a Stark nővéreket, és direkt rendezte úgy, hogy Arya megtalálja ezt a levelet. A gond csak az, hogy a kicsi lány nem tudja azt, amit mi tudunk és Robb is tudott, hogy bár ezt a levelet Sansa saját kezével írta, valójában Cersei szavai.

Objektum doboz

arya stark

Arya Stark teljes halállistája

A Trónok harca legutóbbi részében szóba került Arya Stark halállistája (és egyébként Arya hazatért Deresbe), amin azok a karekterek kaptak helyet, akiken a legkisebb Stark lány bosszút akar állni. De kik is ők?

Nézzétek meg az új, 6. rész előzetesét!

Objektum doboz