Egyéb kategória

A „lengyel viking” direkt öregíti magát, mert ez a legnagyobb instatrend

Sok ember nehezen viseli az öregedést, pedig nem kellene emiatt aggódni – több okból sem. Például azért, mert az érettebb külső hatalmas trend (az Instagramon is). Így véli ezt a lengyel fitneszpasi is, aki direkt öregít a külsején.

vous - 2017.08.17.
A „lengyel viking” direkt öregíti magát, mert ez a legnagyobb instatrend

Sok ember él együtt az öregedéstől való félelemmel, de ez a 35 éves fitneszfanatikus tuti nem. Valójában a varsói Pawel Ladziak egy kisebb vagyont költ arra, hogy idősebbnek nézzen ki. Különös figyelemmel ápolja a haját és a szakállát. 

Objektum doboz

Objektum doboz

A személyi edző, akit sokszor nyugdíjasnak néznek, szándékosan „öregszik”, teszi ezt annak érdekében, hogy lépést tartson az Instagram-trendekkel, mert úgy véli, hogy szokatlan megjelenése különbözteti meg a többi online csillagtól. 

Chuando Tan

Nem hiszitek el, valójában mennyi idős ez a szexi srác!

Van ez a szingapúri modellsrác, akiről senki, de senki nem mondaná meg, hogy igazából mennyi idős. Én is csak később árulom el.

A hozzászólók gyakran megkérdezik, hogy valójában mennyi idős, néhányan azt hiszik, hogy a 60-as éveiben jár. Míg sok nő talán félve tekint a jövőbe férje öregedését illetően, Pawel elbűvölő felesége, Magda több mint boldog, hogy egy „idősebb” emberrel oszthatja meg az életét.

Objektum doboz

A lengyel viking 16 évesen kezdte el az edzést, de azt mondja, rajongótábora csak akkor kezdett növekedni, amikor őszre festette a haját. Pawel ma több mint 335 000 követővel büszkélkedhet az Instagramon.
Pawelt sokszor hasonlítják össze az olasz üzletemberrel, Gianluca Vacchival, aki 49 évesen híres tökéletes testéről (is).

Objektum doboz