Egyéb kategória

7 kihagyhatatlan program a nyár utolsó hetére

Nyáron mindenki kicsit felszabadultabb, kipihentebb, és boldogabb is egyben. Ha ti is szomorúan tapasztaljátok, hogy lassan bizony itt a vége, akkor se csüggedjetek, ugyanis hoztam nektek egypár szuper programot, amivel emlékezetessé tehetitek augusztus utolsó teljes hetét is.

vous - 2017.08.19.
7 kihagyhatatlan program a nyár utolsó hetére

Ha szeretnétek még utoljára kimozdulni egy kicsit, vagy csak kihasználni a jó időt és az augusztus végi napokat, akkor van néhány dolog, amit érdemes kipróbálnotok!

1. Egy nap a természetben

A legkézenfekvőbb megoldás, ha programokon gondolkoztok, az a kirándulás, vagy épp piknikezés lehet. Töltsetek el egy nyugodt, pihentető napot valamelyik környékbeli városban, túrázzatok egyet a hegyekben, vagy csak egyszerűen sétáljatok egy nagyot! Nem muszáj távoli úti célokra gondolnotok, hiszen egy meghitt piknik a Margitszigeten ugyanúgy feltölt majd benneteket, mint egy hosszabb kiruccanás.

utazas-kirandulas-auto

Körbeajánljuk az országot: tippek kiránduláshoz a hétvégén

Ha szerenétek még egy utolsót kirándulni, de nem tudjátok, merre menjetek, akkor adunk pár igazán klassz ötletet. Budapesten maradnátok, vagy szívesen utaznátok? Körbeajánljuk az országot!

A teljes cikket ITT találjátok.

2. Irány a strand!

Még van lehetőségetek arra, hogy vízparton élvezzétek ki a nyár utolsó sugarait, hiszen nincs is annál jobb érzés, mint mikor egy rohanós hét után végre ellátogattok egy közeli strandra, és órák hosszat süttethetitek a hasatokat, vagy épp lubickolhattok a hűs vízben! És persze az sem hátrány, ha bronzbarnára sülve indíthatjátok majd az őszi napokat…

úszógumi flamingó strand nyár medence

Budapest-közeli strandok

Használjátok ki a nyár utolsó napjait, hogy felavassátok az új fürdőruhákat, vagy csak egyszerűen felvegyétek még egyszer utoljára a bikinit. Ha unjátok, vagy túl drágának találjátok a budapesti strandokat, mutatunk 5 olyan Pest-közeli strandot, ahová érdemes ellátogatnotok! 

3. Bulizzatok még egy hatalmasat!

Mikor máskor mennétek el egy őrült, hajnalig tartó bulira, ha nem a nyár utolsó hetében? Tegyétek magatokat szabaddá péntek este, és hódítsátok meg a barátnőitekkel együtt az éjszakát! Ha inkább a lazább esték hívei vagytok, akkor sincs kifogás: üljetek ki a Duna-partra egy pohár borral, és beszélgessetek a hangulatos fények között. Vagy mit szólnátok egy fesztiválhoz? 

lights-party-dancing-music

Kispéntek ON: gyorstalpaló partietikett és a legnépszerűbb budapesti lépegetők egy helyen

Tudjuk mind, a legjobb bulik a spontaneitásból születnek. Ha hetekkel előtte rákészülünk, és remegve várjuk, ritkán sül el úgy, ahogy azt terveztük. Természetesen az sem mindegy, merre vesszük az irányt, hiszen Budapesten – főleg nyáron – rengeteg szórakozóhely vár tárt kapukkal, eldönteni is nehéz, hol kössünk ki. Az alábbiakban a legnépszerűbb budapesti szórakozóhelyeket listázzuk, de előtte készültünk egy apró partietikettel.

4. Szerelmes pillanatok

Használjátok ki a nyár utolsó napjait, és töltsétek a szerelmetekkel ezt az időt! Mit szólnátok, ha együtt töltenétek egy pár napot, ami csak és kizárólag rólatok szól? Romantikus gyertyafényes vacsora, csillagnézés valamilyen eldugott helyen… Jól hangzik, ugye?

szerelem randi párkapcsolat

Egy kis romantika: randiötletek a szabadban

Mi lehet jobb a nyárnál? Ha a nyarat a szerelmetekkel tölthetitek! Ha egy picit jobb lesz az idő, és előbújik a nap, akkor ugyanis rengeteg lehetőség tárul fel a romantikázásra. Most összegyűjtöttük nektek a legszuperebb randiötleteket.

5. Egy nap semmittevés

Zárjátok ki a külvilágot, tegyétek el a telefonotokat, és koncentráljatok magatokra: aludjatok végre egy hatalmasat, süssetek valami finomságot, vagy csak egyszerűen szépüljetek! Ha valami izgalmasabbra vágytok, akkor nézzétek meg a kedvenc romantikus filmeteket, vagy merüljetek bele egy letehetetlen könyv világába!

konyvajanlo-tolunk-nektek-a-nyar-utolso-honapjara-mojzes-nora

4 könyv, amit mindenképpen olvassatok el idén nyáron

Olvasáshoz szokott lelkemnek öröm a jobb idő, ugyanis amikor nincs kánikula, jó a fűben heverészve beleásni magam különböző történetekbe. Andi összegyűjtött nektek négy könyvet, amit mindenképpen olvassatok el idén nyáron!

6. Mozgásra fel!

Ha a semmittevés nem a ti világotok, és akkor érzitek jól magatokat, ha mozgásban vagytok, akkor próbáljatok ki valami izgalmas, új sporot, amire eddig nem tudtátok rászánni magatokat, vagy egyszerűen csak biciklizzetek egyet a városban! Ha még bevállalósabbak vagytok, és esetleg van egypár szabadnapotok is, akkor körbebiciklizhetitek a Velencei-tavat vagy a Balatont is

sport telefon app

Mozduljatok ki a négy fal közül! Ezek a legjobb szabadtéri sportok

Ha a formába lendülés mókás módját keresitek, akkor jó helyen jártok! Használjátok ki okosan a nyár utolsó napjait: itt az ideje, hogy sportcipőt húzzatok, és kipróbáljátok ezeket a szuper kültéri sportokat, amíg még megtehetitek!

A teljes cikket ITT olvashatjátok el.

7. Nosztalgiázzatok!

Írjatok naplót az élményetekről, vagy örökítsétek meg a legjobban sikerült programokat egy fotóalbumban. Nem igényel nagy kézügyességet, és egy-egy okos alkalmazás segítségével már szinte percek alatt szuper videókat készíthettek. Higgyétek el, megéri a ráfordított idő, mert a röpködő mínuszokban nagyon jó érzés lesz visszanézni a nyár legönfeledtebb pillanatait.

naplo-iras-fuzet-notesz-emlekek

Emlékek kézműves könyvekbe zárva – Mindent a scrapbookról

Tinikorunk rajzos emlékkönyveinek leáldozott, a 21. században már a különleges technikákkal készülő, úgynevezett scrapbookokba zárjuk emlékeinket vagy éppen fogalmazzuk meg vágyainkat.

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Na, meghoztuk a kedveteket?

Ajánlott cikkek