Egyéb kategória

A hét sztárvendége megihletett bennünket – Így viseljétek a rózsamintát

Sztárszerzőnk, Takács Nóra a Hogyan legyek jó nő? oldalon jelentette be, hogy a hét sztárvendége a rózsa. Ezt a virágot mi is imádjuk – inkább kertben, mint kerek dobozban; inkább ruhákon, mint a nappali falán. Bár ez utóbbival sincsen sok gond, ha megfelelően tálaljuk.

vous - 2017.08.21.
A hét sztárvendége megihletett bennünket – Így viseljétek a rózsamintát

A virágos mintákat a legtöbb esetben a romantikus stílussal kötjük össze, nem kivétel ezalól a virágok királynője, a rózsa sem. Általánosságban elmondható, hogy minél apróbbak a rózsák a ruhán, annál „édesebb” az összhatás, minél nagyobbak, annál drámaibb, feltűnőbb. A rózsánál arra is érdemes figyelni, hogy a minta ne legyen túl gyerekes vagy „gagyi”, mert úgy nagyon olcsó lesz az összkép.

Minél nagyobb és feltűnőbb a minta, annál jobban tereli a figyelmet.

Az már csak rajtatok múlik, hogy hova irányítjátok. Ehhez érdemes megismerni a testalkatotokat, ezen belül azt is, milyen anyagok és milyen minták állnak a legjobban. A homokórát tartjuk a legnőiesebb formának, a nőies stílus kialakításánál ennek a formának az illúziójára törekednek a személyi stylistok. A minták, anyagok, fazonok partnereitek lehetnek abban, hogy nőiesebb legyen a stílusotok.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Néhány #inspiráció divatblogokról

Forrás:
www.livvyland.com

Forrás:
Pinterest

Forrás:
www.sassyredlipstick.com
virágminta

Ez a minta kövérít, az összenyom… – Mintakisokos kezdőknek

Nem meglepetés, ha azt mondom, a boltok tavasszal és nyáron virágba borulnak – ennek pedig csak örülni lehet. Hogy miért? Mert egy évről évre visszatérő kedvencről beszélünk, ami még a hajnali, nincs egy göncöm se nyűggel járó készülődés során is szuperromantikus hangulatba hozhat minket. De mire figyeljünk, ha virágmintás ruhába bújunk? Milyen szabályokat érdemes egyáltalán észben tartani a minták viselésénél? Ebben a cikkben minden infót megtaláltok!

Viselhetjük másképp is: fújjuk magunkra!

„Pár hete beszereztem (ismét) egy üveg 100% tisztaságú rózsavizet egy bioboltban. (Nem volt vészes az ára sem, 1400 forint körül volt egy nagy üveggel, amit még mindig nem használtam el, pedig nem spórolok vele, fújom rendesen!) Kiöntöttem az illatos elixírt egy kis flakonba, és azóta reggel-este (nagy melegben napközben is) ezzel fújkálom az arcomat.

Azon túl, hogy mesés illata van, és kellemesen hűsít – mint a legtöbb permet –, azt vettem észre, hogy a bőröm tapintása nagyon finom, selymes lett, és ragyogóbbá vált!

Sokszor a sminkelésnél is jó szolgálatot tesz: mielőtt nekikezdek, átfújom vele az arcomat, és mikor befejeztem, szintén ezzel fixálom az egészet! Ez a létező leggyorsabb és legegyszerűbb otthoni szépségtrükk, csak ajánlani tudom” – írja sztárszerzőnk, Takács Nóra az Instagramján, ahol a receptet is megosztotta.

Objektum doboz

Audrey Hepburn smink

Mi a tartós smink titka, hogy estére ne legyél banya?

Előfordul, hogy a szemhéjatokon egy csíkban összegyűrődik a szemhéjfesték, vagy a délelőtti mítingen már a szemetek alatt van a feltett szín? Az alapozótok foltokban felszívódik, netán kiül a bőrötökre? Van megoldás, a tartós sminkeket az előkészítéssel tudjátok elérni legkönnyebben.

A cikk folytatásáért ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek