Egyéb kategória

Ha beszappanozzátok a szemöldökötöket, csoda fog történni

Ezúttal egy olyan szépségtrendről számolunk be nektek, ami nem oltári nagy hülyeség, nem kell hozzá drága cucc, és a legfontosabb, hogy tényleg hasznos. Mit gondoltok, mi történik, ha beszappanozzátok a szemöldökötöket? 

vous - 2017.09.01.
Ha beszappanozzátok a szemöldökötöket, csoda fog történni

Elárulom: maga a csoda. Melyikünk ne álmodozott volna már szépen ívelt, dús, természetes szemöldökről? Főleg úgy, hogy a vékony, tetovált szemöldökök ideje már rég lejárt. Az internet most valami igazán jó dolgot lökött ki magából. 

smink reggel

A Google nem felejt: ezekre a celebszemöldökökre kerestünk rá a legtöbbször

A szemöldök egy nő életében legalább annyira fontos, mint a függöny vagy a szőnyeg a lakásban. Azt már rég tudjuk, hogy a szem az arc mellbimbója, ezért a szemöldök az arc dekoltázsa, ami nem elhanyagolható.

Korábbi cikkünk folytatása ITT jön!

Talán elsőre furcsának tűnik, de ha beszappanozzátok a szemöldökötöket, igazi csoda fog történni. Csupán szappanra és applikátorra lesz szükséget. Vizezzétek be az applikátort, majd kenjetek rá szappant, és fésüljétek felfelé a szemöldököt. Ezután már csak egy kis igazításra, színezésre lesz szükség. A vlogger-csajok azt mondják, ez sokkal jobb, mint bármilyen más drága szépségcucc.

Tegyetek ti is egy próbát!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek