Egyéb kategória

A kocsmázós csapatépítők ideje lejárt

Ha bekerültök egy közösségbe, legyen az iskolai csoport vagy munkahely sok kollégával, előbb-utóbb eljön az ideje, hogy a megszokott kereteken kívül is szervezzetek közös programot, úgynevezett csapatépítőt. Ilyenkor jobban megismerhetitek egymást, és közös élményeket szerezhettek. Ha kicsit kreatívabbra vágytok, mint egy péntek esti buli, adunk pár tippet, hol építsétek a csapatot.

vous - 2017.09.02.
A kocsmázós csapatépítők ideje lejárt

Budapest Makery

Köztudott, hogy a házibuliknál is a konyhában a legjobb a hangulat, miért ne lehetne a közös főzés élményét csapatépítésre használni? A Makery az étkezés köré szervezett aktív közösségi élményt kínáló programlehetőség. Kreatív alkotófolyamatként és egyedi élményként maguknak készíthetjük el az ételeket, amelyeket kiválasztunk az étlapról. Megkapjuk kimérve az alapanyagokat, egy tableten futó videó app pedig végigvezet a lépéseken, hogyan készül a kiválasztott fogás.

Objektum doboz

Egy étterem, ahol magatoknak főztök – hogy mi a jó benne? Budapest Makery

Egy étterem, ahol magatoknak főztök – hogy mi a jó benne?

Ott jártunk Budapest első és egyben a világ első – ilyen jellegű – DIY éttermének megnyitóján. Most joggal kérdezhetitek, miért akarna valaki egy olyan étterembe menni, ahol magunknak kell elkészítenünk azt, ami a tányérunkra kerül. A válaszra mi is kíváncsiak voltunk. Egy dolgot már most elárulhatok, baromira nem bántuk meg. Elmondom, miért.

A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Háború!

Nem kell semmi rosszra gondolni, olyan békés összecsapásra gondolok, mint a paintball, az airsoft vagy a lézerharc. Az ilyen játékok alkalmával nemcsak jól szórakoztok, de mozogtok és kaptok mellé egy kis adrenalinfröccsöt is.

Objektum doboz

Karitatív program

A csapatépítés nem feltétlenül arról szól, hogy nagyon jól szórakozzunk, mások segítését is előtérbe helyezhetjük. A karitatív tevékenységek még kevésbé terjedtek el hazánkban, inkább a multiknál kezd divatossá válni, hogy ilyen jellegű programot szerveznek az alkalmazottaiknak.

Vannak cégek, amelyek kifejezetten azzal foglalkoznak, hogy munkahelyi közösségeknek szerveznek egyszerű, szaktudást nem igénylő fizikai munkákat, mint játszótér- és fejlesztőpark építése, virágültetés, parkosítás, felújítás, építés. Vagy olyan élményprogramokat, mint közös nordic walking Down-szindrómás embertársainkkal vagy alkotómunka autista fiatalokkal.

Objektum doboz

Legyetek kreatívak, jó csapatépítést!

Ajánlott cikkek