jennifer lawrence

Jennifer Lawrence és párja először együtt nyilvánosan – így mutattak együtt a velencei filmfesztiválon

Lassan egy éve tudjuk, hogy ki Jennifer Lawrence új pasija, azonban csak most, a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkoztak először együtt nyilvános eseményen!

Jennifer Lawrence párja a 47 éves filmrendező, Darren Aronofsky. Aronofsky olyan filmeket jegyez, mint a Fekete hattyú, a Noé vagy a Rekviem egy álomért. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy exfelesége nem más, mint Rachel Weisz, akivel egy közös gyermekük született. Na nem kell szerelmi háromszögre gondolnotok, azóta Rachel is megtalálta a boldogságot, 2011-ben feleségül ment Daniel „nem leszek többet James Bond, csak ha eleget fizettek, és úgy tűnik, eleget fizettek” Craighez. 

Jen és Darren a 74. velencei filmfesztiválon jelent meg először együtt nyilvánosan. Bár azt nem mutatták meg, hogy ők valójában egy pár, közös fotó készült róluk.

A fesztiválon a Mother! című film bemutatójára érkeztek, aminek Jennifer a főszereplője, párja, Darren pedig a rendezője, de a filmben még olyan nagy nevek is szerepet kaptak, mint Michelle Pfeiffer és Javier Bardem. 

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Jennifer Lawrence-nek és Darren Aronofskynak már közös nevük is van: Lawsky

Objektum doboz

De essen pár szó Jennifer ruhaválasztásáról is

A premierrre Jen egy gyönyörű tüll Dior ruhát választott, ami nem kifejezetten emelte ki csinos alakját.

Objektum doboz

A sajtótájékoztatóra pedig egy romantikus Giambattista Valli csodát öltött, amit mi imádtunk a színésznőn! 

Objektum doboz