Egyéb kategória

Nem várt fordulat a Survivorben: kiesik egy kulcsjátékos!

Ha nézitek a Survivort, tudjátok, hogy az idei évad az eddigi legizgalmasabb. A péntek esti adásra ez fokozottan igaz, ugyanis egy kulcsfontosságú játékos távozik a szigetről, és ez még nem minden!

vous - 2017.09.15.
Nem várt fordulat a Survivorben: kiesik egy kulcsjátékos!

A ma esti rész izgalma a legsikeresebb amerikai Survivorok adásainak fordulatait idézi. Csütörtökön láthattátok, hogy óriási küzdelemben végül a Buwaya maradt alul a védettségi játékon.

A műsorban először kell nekik törzsi tanácsot tartaniuk.

Anita érzi, hogy bajban van. Egyetlen szerencséje, hogy a korábban kapott telefonhívást átadta Iliásznak. A fiú így felhívhatta szerelmét, ezért úgy érzi, tartozik Anitának. A játékosok tudják, Lillán kívül senki sincs biztonságban.

Forrás:
RTL KLUB

A Buwaya játékosai a törzsi tanács közeledtével egyre nyugtalanabbak. Ez odáig fajul, hogy Lillát több játékostársa is párbajra hívja. Ám a lány nem akar dönteni, húzza, halasztja a válaszadást – ezzel tovább feszítve társai idegeit. Mindenki próbálja meggyőzni, fogadja el az egyik kihívást, és Lilla körül kezd fogyni a levegő.

Forrás:
RTL KLUB

A Buwaya párbajt akar, hogy elkerüljék a szavazást. Azon túl, hogy valakinek el kell hagynia a szigetet, olyan dramaturgiai fordulat következik, amely megváltoztatja a játékot:

egy olyan játékos esik ki, aki akár a végső győzelemre is esélyes lett volna.

De vajon ő is megtalálja a módját, hogy visszatérjen a játékba? Hisz tudjuk jól, a Survivorben bármi megtörténhet.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.