Egyéb kategória

Nem tudod, mivel lepd meg a szüleidet? Ajándékozz élményt!

Ajándékozni sosem könnyű, hacsak nem vagyunk gondolatolvasók, vagy nem kérdezzük meg előre, mire vágyik az illető. De akkor oda a meglepetés, úgy meg nem az igazi! A barátok, fiatalabb rokonok esetében talán könnyebb a helyzet, de mit adhatunk a szüleinknek, akiknek, ahogy szokták mondani, mindenük megvan?

vous - 2017.09.17.
Nem tudod, mivel lepd meg a szüleidet? Ajándékozz élményt!

Nemrég ünnepeltük apukám születésnapját, sokat gondolkodtam, mivel lephetném meg, aminek biztosan örül, nem klisés ajándék, és hasznát is tudja venni. Mivel nem együtt lakunk, nem látom, a hétköznapokban mire van szüksége, csak sejteni tudom, mi jönne jól neki. Ha megkérdezem, úgyis csak azt mondja, nem kell neki ajándék, így csak magamra hagyatkozhattam a kérdésben.

Azon gondolkoztam, mikor látom őt a legboldogabbnak, mivel lehet neki igazán örömet szerezni. Lehet, hogy érzelgősen hangzik, de szerintem akkor a legboldogabb, amikor meglát minket nővéremmel a vasútállomáson hosszú hetek után. Hárman három különböző városban élünk, így jó, ha havonta egyszer össze tudjuk hozni a családi hétvégét. Sajnos ilyenkor sem tudunk teljesen egymásra figyelni, apa és én is dolgozunk a hétvégéken is, de már egy közös ebéd is élményszámba tud menni. Mindezt azért írtam le, hogy érthetővé váljon, miért gondolom értékes ajándéknak az együtt töltött időt és a közös élményeket.

Ha ti is hozzám hasonlóan már kirepültetek a családi fészekből, és ritkán tudtok hasznos időt otthon tölteni, gondolkozzatok el rajta, hogy milyen közös programnak örülnének igazán a szüleitek!

Borkóstoló

A borok szerelmeseit kedvenc italuk mellett hozzá kapcsolódó élménnyel is meglephetjük. Szép borvidék, hűvös pincék, zamatos borok, finom falatok. Új ízeket fedezhetünk fel, és tanulhatunk is a borokról. Telitalálat!

Objektum doboz

Wellnesshétvége

Mindenkinek szüksége van egy kis lazításra, nyugalomra, hogy kipihenje az év fáradalmait. Idén nekem csak egy hét fesztiválozás jött össze, családi nyaralásra már évek óta nem volt példa. Így arra gondoltam, jót tenne egy nyugis hétvége, apának meg főleg, hisz ő nem utazott sehova idén, így vettem az egyik kuponos oldalon egy wellnesshétvégét, sőt, még a nővéremet és a férjét is beszerveztem.

Mondanom sem kell, hogy nagyon örült apa, már alig várja, hogy utazzunk!

Objektum doboz

Koncert

Aki ismer, tudja, hogy én nem ruhákra, táskákra vagy cipőkre verem el a legtöbb pénzt, hanem KONCERTEKRE. Imádom az élő zenét, és szeretem megosztani másokkal is az élményt. Idén tavasszal apa egyik kedvenc előadója fellép Budapesten, így már a karácsonyi ajándékot is kipipálhattam.

Objektum doboz

Közös hajókázás

Ha nem akartok sok pénzt kiadni, de a közös élményről sem mondanátok le, a sétahajózás Budapesten remek választás. Pár ezer forintból megússzátok, a látvány pedig lenyűgöző!

Objektum doboz

Fotózás

Kicsit jobban a zsebetekbe kell nyúlni, de garantáltan örök emlék marad, ha felkértek egy profi fotóst, hogy készítsen a családról képeket. Mindenki kicsípi magát, jól szórakoztok a fotózás alatt, majd az elkészült fotók bekerülhetnek a családi albumba. Én már régóta tervezek egy ilyen alkalmat, lehet, már meg is van a következő ajándékötletem?

Objektum doboz

Ha nektek is van hasonló ötletetek, írjátok meg nekünk!

Ajánlott cikkek