Egyéb kategória

Nyugi: nem mindig lesz ilyen idő, mint ezen a borzalmas csütörtökön

Ha a fővárosban éltek, akkor bizonyára nektek is remekül indult ez a sötét, borongós és ESŐS csütörtök. Annyit elöljáróban, hogy nem marad ilyen az időjárás, de ha nem akartok nagyon elázni, akkor szkippeljétek a szabadtéri programokat mára.

vous - 2017.09.21.
Nyugi: nem mindig lesz ilyen idő, mint ezen a borzalmas csütörtökön

Annyira bosszantó, mert a legjobb koncertek, szabadtéri bulik – a nyár mellett – ősszel vannak, de ilyenkor fennáll a veszélye annak, hogy a borzalmas eső elmossa a kedvünket, a programunkat.

A rossz hír, hogy csütörtökre figyelmeztető előrejelzés is érvényben van péntek éjfélig. Az OMSZ előrejelzése szerint az északi, északnyugati szél leginkább a Dunántúlon és északkeleten lesz viharos (60–70 km/h).

eső időjárás közlekedés

4 dolog, ami nem érdekli a ránk zúduló esőt

Az időjárás úgy gondolja, hogy szeszélyes április van. Szabadtéri programotok van? Az esőt nem érdekli!

A késő délutáni, koraesti óráktól mérséklődik a légmozgás. Az ország középső részén – legfőképp az Alföld északi részén – várható 20–40 mm fölötti csapadék. Estétől csökken a csapadék,

tehát ha este 8 után lenne programotok, akkor talán megússzátok az esőt!

Egyébként pedig ne nagyon vegyétek még elő a télikabátot – tökéletesen megfelel a bőrkabát vagy a farmerdzseki egy nagy sállal –, ugyanis hétfőtől hamisítatlan őszi időnk lesz.

Ajánlott cikkek