Egyéb kategória

Vicces magyar YouTube-videók, amelyek valójában szomorúak

Az internet mélységes bugyrai telis-tele vannak vicces videókkal, amiket manapság szerintem jobban tudnak idézni az emberek, mint magát a Himnuszt. Már mi is rengeteg cikket szenteltünk a dolognak, de úgy néz ki, a téma egyszerűen kimeríthetetlen, hiszen folyamatosan új arcok bukkannak fel és törnek trashkirályságra. De vannak olyanok is, akiknek ez a fajta „celebség” tönkretette az életét – három nagyon súlyos sztorit hoztam.

vous - 2017.09.24.
Vicces magyar YouTube-videók, amelyek valójában szomorúak

Emlékszem, középiskolában az informatikaórák kilencven százalékban abból álltak, hogy Mónika show-trashvideókat néztünk, amikből egy bizonyos idő után már szó szerint tudtunk idézni. Persze ha akkor tudtam volna, amit most tudok, sokkal kevésbé lennének viccesek az alábbi tartalmak. Tudjátok, mi lett ezekkel az emberekkel a műsor után?

Csipkés Zoltán börtönbe került és meghalt

Objektum doboz

Vámpír Ági és Csipkés Zoltán románca volt az első Mónika show-jelenet, ami hatalmas sikert futott be az interneten, szinte nincs olyan magyar ember, aki még ne látta volna. Azt viszont talán már kevesen tudják, hogy az adás után pár évvel a férfi börtönbe került, miután megölte akkori élettársát, egy tizenhat éves lányt. Csipkés Zoltánnal 2011-ben a Hír TV készített egy elég súlyos interjút, amiből kiderült, legkorábban 2038-ban szabadulhatott volna – erre azonban már nem kerül sor, mivel a férfi 2013-ban meghalt.

Idegbeteg Gabi életét tönkretette a hírnév

Objektum doboz

A „bézbózütővel” és gyilkossággal fenyegetőző Gabi szintén nagy sikert futott be a trashkultúrában, a kórosan sovány, fenyegetőző és ordítozó nőre nem volt nehéz felfigyelni. A sztori már alapból elég kemény, viszont Gabi azt állítja, ő végig csak egy szerepet játszott, ami annyira jól sikerült, hogy azóta is issza a levét. Egy pár évvel ezelőtti videóban egy szociális munkás mellett tűnt fel, ahol arról beszél, mennyire megnehezítette az életét a kétes hírnév, utcára került és munkát se nagyon talál a Mónika show óta. A fiáról, „Jóskagyerekről” legutóbb pedig akkor hallhattunk, amikor ki akart rabolni egy Nemzeti Dohányboltot.

Erzsike tragédiája

Objektum doboz

A Balázs show-ban dühöngő Erzsike története 2013-ban robbant, amikor kiderült, hogy a nő új élettársa brutálisan bántalmazta Erzsike előző kapcsolátból született gyerekét. Utoljára három évvel ezelőtt jelent meg cikk róluk, ebből kiderül, hogy a bántalmazott kislány végül az apjához került, édesanyja csak szigorú felügyelet mellett látogathatja.

Ajánlott cikkek