Egyéb kategória

Szinglik vagytok? Ha ezeket a trendeket követitek, azok is maradtok: összeszedtük, idén ősszel mivel lehet elriasztani a pasikat

A divat ideális esetben sok mindenről szól, csak a másoknak való megfelelésről nem – de azért ember legyen a talpán, aki képes úgy felöltözni, hogy közben egy pillanatra sem gondolkozik el azon, vajon milyen hatást vált majd ki másokból. Mi most nem bonyolítanánk a helyzetet: csakis arra fókuszálunk, mivel lehet a pasikat kikergetni a világból.

vous - 2017.10.03.
Szinglik vagytok? Ha ezeket a trendeket követitek, azok is maradtok: összeszedtük, idén ősszel mivel lehet elriasztani a pasikat

10 évvel ezelőtt a háremnadrágoktól és a hagymaszoknyáktól másztak falra, pár szezonnal korábban a magasított talpú sportcipőket szapulták, idén nyáron a szőrös papucs volt a legnagyobb szívfájdalmuk…

A férfiak és a női öltözködés két olyan halmaz, aminek nagyon keskeny a keresztmetszete: ők általában pont azt gyűlölik, amikért mi épp megőrülünk.

A magánélet természetesen nem ezen múlik, de azért összeszedtük nektek, mikkel lehet őket vizuálisan terrorizálni az idén.

Színes szőrmebundák

Ami pár éve még csak csak Anna Dello Russo kiváltsága volt, az a fast fashion térnyerésének köszönhetően ma már bármelyikünk legmainstreamebb kedd délutáni szettje lehet.  Ha valami nagyot robbant az idén, akkor az a színes szőrmék trendje:

nincs üzlet, amely ne kínálna legalább egy, abszurd színben pompázó bundát. 

Jól is jön ez, ha az ember egy szezon erejéig a Vogue Japan főszerkesztőjévé a férfiak rémálmává szeretne válni.

Ez az a ruhadarab, ami már akkor is szélsőséges érzelmeket vált ki az emberekből, ha a klasszikus, természetes színekben készül. Az új változatok viszont most még egy lapáttal rátesznek az undorra, ugyanis a a szivárvány minden színében kaphatók!

Aki egyedül szeretne meghalni, az feltétlenül szerezzen be egyet – és vásároljon hozzá egy hímzésekkel gazdagon díszített mom jeanst meg egy metálbőrből készült combcsizmát is. A hatás nem fog elmaradni!

Forrás:
Mango, Asos

Bármi, ami bársonyból van

A bársonyban az a jó, hogy… ja, semmi.

Kényes, kényelmetlen, nem hagyja lélegezni a bőrt, kövérít, könnyen koszolódik, és nagyon, de nagyon rossz hozzáérni – TEHÁT ott a helye egy magára valamit is adó fashionista szekrényében! Az én gardróbomban jelenleg két pár bársonycipő és két bársonytop áll – kihasználatlanul. Ugyanis valahányszor felvettem őket, valamelyik kedves férfiismerősöm biztos, hogy szóvá tette, hogy hová lett az addig nagyviláginak gondolt jóízlésem. (Elmondom, apukám, megvan az, csak előtted jár jó pár évvel…)

Forrás:
Mango, Asos

Rájöttem, hogy ami a mi szemünkben abszolút nagybetűs F*U*N kategória, az a férfiakat maximum a MÁV fülkés vonatainak üléshuzataira emlékezteti.

Ha későn akartok házasodni, elég, ha csak valamilyen kiegészítőt szereztek be – ha viszont egyáltalán nem akartok férjhez menni, akár tetőtől talpig is bársonyba öltözhettek, ugyanis egészen csodálatos nadrágkosztümöket is gyártanak ebből az anyagból.

Mindenki a maga sorsának a kovácsa: hajrá!

Pasivélemény: lányok, ezeket a ruhákat soha ne vegyétek fel!

Pasivélemény: lányok, ezeket a ruhákat soha ne vegyétek fel!

Többször említettem már nektek, hogy szerintem mi, nők nem a pasiknak öltözködünk, hanem egymásnak. Tudják is a pasik, hogy a felső, amit legutóbb vettetek mennyire menő most… Ellenben a csajokkal, ők tudják. Annak ellenére, hogy hivatalosan is a legtöbb, átlagos pasi nem ért a divathoz (tisztelet a kivételnek), biztosan találnak rajtunk valamit, ami nem tetszik. Jó pár éve ilyen volt a buggyos nadrág meg az állatminta. De mi az a ruhadarab rajtunk, ami igazán kioffolja őket 2016-ban? Megkérdeztem a szerkesztőség férfitagjait.

Korábbi cikkünk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Pizsamaszettek

Több éve a köreinkben üdvözölhetjük ezt a trendet, de egyesek még mindig nem tudták vizuálisan megszokni a jelenséget. És ha még nem jöttetek volna rá magatoktól, akkor felfedem a titkos egyenletet: egyesek=férfiak.

A nadrágkosztümök eme sajátos verziója pontosan azt nyújtja, amit a neve alapján ígér: egy pizsamától semmiben sem különböző utcai szettet.

Hogy mi nők miért rajongunk érte? Mert pontosan ugyanúgy néz ki, mint egy csinosabb pizsama.

Hogy a férfiak miért gyűlölik? Mert pontosan úgy néz ki, mint egy csinosabb pizsama.

Forrás:
H&M, Asos

Övtáskák

Sosem gondoltam volna, de a suttyóság netovábbja, az övtáska újra divatba jött – és bevallom, elrabolta a szívemet. Amit utoljára a Beverly Hills 90210-ben láttam, az múlt héten már a webshopokban jött velem szembe – innen pedig csak egy lépés, hogy az utcakép is beszennyeződjön vele.

Na jó, természetesen az új változatokkal mindannyiunkat meg lehet venni kilóra:

az oversized, vállon is átvethető övtáskák már jóval modernebbek, mint gyerekkorunk hasitasijai. Ráadásul nem esnek össze, mivel sokkal jobb anyagokból gyártják őket.

Forrás:
H&M

De nyugi, lányok: a különbséget csak mi látjuk, a pasik szemében ugyanolyan ódivatú és taszító marad ez a trend, mint amilyen anno is volt.

Még szerencse, hogy ők maguk hibátlanok, és soha, semmilyen körülmények közt nem nyúlnának mellé, ha öltözködésről van szó…

Ugye, hogy így van? 😉

Ajánlott cikkek