Egyéb kategória

Azért jó tudni, hogy a Chanel-modellek haja porszívóval készül

Zuiger-fóbia: a vákumtól való félelem. Nagyon is valóságos, többnyire kisgyerekeknél és kiskutyáknál fordul elő – még szerencse, hogy a Chanel-modelleknél nem.

vous - 2017.10.04.
Azért jó tudni, hogy a Chanel-modellek haja porszívóval készül

A Chanel 2018-as tavaszi–nyári kollekciójának bemutatóján egy nem hétköznapi (vagy épp hétköznapi) módját választották annak, hogy a modellek haját belepréseljék egy keskeny plexicsőbe – porszívót használtak hozzá.

Szerintünk a Chanel fodrásza, Sam McKnight minden bizonnyal láthatta azt a régi videót, amelyen egy édesapa egy porszívó segítségével fogta össsze kislánya haját, talán innen az ötlet. 

Objektum doboz

Ilyen lett a végeredmény

Forrás:
Vogue

Meg ilyen

Forrás:
Vogue

Egyébként a bemutatót az éppen aktuális mindenki kedvenc modellje, Kaia Gerber nyitotta meg. 

Forrás:
Vogue

A szeplők, a fogak közötti rés mindig izgalmas, de… – Interjú a Maverick Agency modellügynökség vezetőjével

Modellek. Az a dolguk, hogy szépek legyenek. A szépségről viszont tudjuk, hogy relatív – mást jelent annak, aki fogékonyabb a vizuális újdonságokra, aki nyitottabb a világra. Mást jelent Budapesten. Mást jelent az ország keleti határa mellett fekvő maroknyi település lakói számára. Mást jelent egy modellügynökség vezetőjének is. Szekeres Kata, a Maverick Agency modellügynökség vezetője egy sokak által vágyott, de még mindig kevéssé ismert világot mutat be. A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek