Egyéb kategória

„Egyikünk sem akart szaténmasnis, feszengős, nagy lagzit kötelező programokkal” – #viviatiesküvő

Az esküvő kicsit olyan, mint a gyerek. Mindenki a sajátját tartja a legszebbnek, a legjobbnak, a legkülönlegesebbnek. Mégis vannak olyan gyerekek esküvők, amelyekre egyszerűen felkapjuk a fejünket. Új sorozatomban pont ilyen inspiráló nagy napokat mutatok be nektek. Egytől egyig vagányak, szokatlanok, különlegesek, bevállalósak.

vous - 2017.10.07.
„Egyikünk sem akart szaténmasnis, feszengős, nagy lagzit kötelező programokkal” – #viviatiesküvő

Kevés vintage-rajongó van Budapesten, aki nem ismeri Kertész Violettát, a LoveBug Vintage tulajdonosát, aki évek óta webshopján és cuki lakásbutikjában árulja a legkülönbözőbb országok és városok bolhapiacairól származó kincseit. Az üzlet most egy ideig zárva tart, mert Vivi és férje nászútra mennek. Közel sem hétköznapi esküvőjükről maga Violetta számolt be, aki megosztott velünk néhány fotót is.

Forrás:
Török-Bognár Reni

Hogyan ismerkedtetek meg?

Két és fél éve egy internetes oldalon „kattantunk” egymásra, tehát az igazi tényleg bárhol felbukkanhat, szórakozásból regisztráltam, vele volt több közös ismerős, és kifejezetten ajánlották hogy találkozzunk…

Olvassátok el ezt a korábbi cikkünket is: „Nesze neked, Tinder!” – Sorsszerű találkozások még a társkereső appok világában is léteznek!

Milyen volt a lánykérés?

Romantikus volt! Egy aprócska görög szigeten nyaraltunk idén május végén, az egyik este főzött nekem, és vacsora után tette fel a kérdést.

Mindez négy hónappal a lagzi előtt történt!

Sikerült maradéktalanul megvalósítani az elképzeléseiteket az esküvővel kapcsolatban?

Abszolút, sőt jobb lett, mint hittük! Nem stresszeltük túl, szinte minden spontán alakult, a helyszín is. Balatonon van nyaralónk, kiskorom óta ez kedves környék a számomra. A szomszédban, Balatonlellén, a Kishegyen van egy kedvenc helyünk, isteni koszt és varázslatos full panoráma a tóra. Nagyon családias hely, az egyik kora nyári ebédünk után rákérdeztünk, van-e szabad hétvégéjük idénre, és egy még pont volt szeptember utolsó napjára.

Forrás:
Török-Bognár Reni

Hogyan választottad ki a ruhád tervezőjét? Miért pont rá esett a választásod?

Sármán Nóra ruhát szerettem volna mindenképp, nálam ő a top idehaza: minőségi, romantikus és egyedi, ráadásul ismerem is őt, egy tündéri leányzó. Szerencsére hamar rátaláltam a szerelemdarabra, amit Nóri rám igazított teljesen, imádom ezt a ruhát!

Olvassátok el ezt a korábbi cikkünket is: „Olyan hirtelen jött a megkeresés, hogy szinte fel sem fogtam, mi történik!” – Sármán Nóra ruhái az Oscar vörös szőnyegén debütálnak

Különleges kiegészítő volt a Dr. Martens bakancs és a farmerdzseki – ezeket a kincsvadászatok során szerezted?

Nálam elég sok Martens van a vintage shopban, nekem is van több, de erre az alkalomra egy újat rendeltem. Ez a csillámos ombre bakancs most új kollekciós, de ezt tudtam tökéletesen elképzelni a szettemhez, és nagyon kényelmes is, ami szinten nem utolsó szempont! A farmerdzsekire pedig „just married” feliratot vasaltunk fel, hogy picit ünnepibb fílingje legyen.

Forrás:
Török-Bognár Reni

Úgy tűnik, sok mindenben eltértetek a hagyományos esküvőktől…

Egyikünk sem akart szaténmasnis, feszengős, nagy lagzit kötelező programokkal.

Szeretjük egymást, és ez a mi napunk, mi pedig a szűk családdal, legjobb pajtikkal egy csodaszép, természetközeli helyen szerettünk volna egybekelni, és utána bulizni egy nagyot. Sem menyasszonytáncot, sem egyéb olyan kötelező dolgot nem akartunk, ami nekünk erőltetett lett volna. Jó hangulatot, mosolyokat, szép dekoraciót, finom ételeket és jó zenét viszont igen.

Mi jellemezte a dekort?

Bohém, vintage hangulat. Egy barátnőm rengeteget segített, ő varrta az asztali díszeket, ő hozta a világító kalitkákat és a vintage kulcsos ültetést is ő rendezte el. Mi festettük fehérre a régi bringát. Emellett építettünk egy komoly boldogságkaput, virágokkal, anyagokkal, antik szőnyegekkel, régi bőröndökkel, mécsesekkel. Mivel a férjem filmes, ezeknek beszerzését ő intézte, nagyrészt apukám segítségével. De például volt egy nagy fehér marhakoponya, ezt anyukám festette ki színesre (ő amúgy iparművész), és ezt is beépítettük a dekorba! Én pedig sok kedves apróságot rendeltem eBayről, remek áron!

Olvassátok el ezt a korábbi cikkünket is: Filléres apróságok a Föld másik feléről – neten vásárolni csuda izgi!

Milyen szempontokat tartottatok a legfontosabbnak az esküvőszervezés során?

Mindenki érezze jól magát. Nem ragaszkodtunk görcsösen semmihez, úgy voltunk vele, ha valami mégsem úgy lesz, akkor sincs baj, mi mindenképp összeházasodunk.

Az időjárás volt az egyetlen, ami miatt picit izgultunk, de szerencsére csodás napunk volt! Egy program volt csak, amit szerettem volna, ez a LED-es lufik elengedése, a címünkre megcímzett képeslapokkal, amikre üzenetet lehetett írni, és ez is megvalósult, ráadásul mi voltunk megrajzolva a kis borítékokon.

Forrás:
Török-Bognár Reni

Kik segítettek?

keretes kérdőjel

Tudtok hasonlóan különleges, inspiráló esküvőről? Írjatok!

Szívesen bemutatunk hasonló párokat és esküvőjüket. Nem hagyományos lagzikat és ceremóniákat keresünk, hanem olyanokat, amelyek valamilyen különleges ötletre épülnek, kicsit akár extrémek is.

Ha tudtok ilyen párról, vagy pont ti vagytok ilyenek, írjatok az info@vous.hu e-mail-címre!

Ajánlott cikkek