Egyéb kategória

Hétköznapi tárgyak, mindennapos problémák – 6 lifehack a bosszúságok ellen

Folyton eltűnnek a lakásban a hajgumik, hullámcsatok és zoknik? Összetekerednek a vezetékek és fülhallgatók? Meggyűlik a bajotok a celluxszal és egyéb ragasztószalagokkal, mert sosem találjátok a végüket? Nincs elég helyetek a ruhásszekrényben? Vagy az égegyadta világon nincs semmi gondotok, csak imádjátok a lifehackeket? Akkor ez a cikk nektek szól!

vous - 2017.10.14.
Hétköznapi tárgyak, mindennapos problémák – 6 lifehack a bosszúságok ellen

Mi imádjuk azokat a trükköket és praktikákat, amikben olyan hétköznapi tárgyak nyújtanak megoldást egy-egy problémára, amelyek filléresek, és minden háztartásban megtalálhatóak. A most következő tippek pedig éppen ilyenek.

Forrás:
Kukta Dóra

Többször írtunk már nektek arról, hogy melyik tárgy milyen bajból húzhat ki benneteket, akár női dolgokról legyen szó, akár az autótokban lenne szükség egy Supermanre, vagy úgy általában a lakásban egy Terézanyura. De hál' Istennek ezeknek a trükköknek és praktikáknak, na meg a segítségünkre siető tárgyaknak a listája szinte végtelen, így egy újabb csokor megoldást tudunk bemutatni számotokra, illetve a mindennapos problémákra.

MacGyver is megirigyelhetné – 5 pofonegyszerű hack, ami minden nő életét megkönnyíti Molnár Viola Anna

MacGyver is megirigyelhetné – 5 pofonegyszerű hack, ami minden nő életét megkönnyíti

„Állandóan lecsúszó melltartópánt, összekeveredő kulcsok vagy vállfáról lecsúszó blúzok? A mindennapi bosszantó apróságok kiküszöbölhetők egy kis kreativitással és nagyjából 5 szabad perccel. Amikor pedig azt mondom, kreativitás, nem kell megijedni: a legjobb ötletek mindig a legegyszerűbbek. Ha nőből vagytok, egészen biztosan hasznát veszitek majd annak az öt pár perces trükknek, amit most bemutatunk.

Karabiner a hajgumiknak

Forrás:
Kukta Dóra

Csipesz vagy mosózsák az elkallódó zoknik ellen

Forrás:
Kukta Dóra

Gemkapocs a ragasztószalagoknak

Forrás:
Kukta Dóra

Üdítősdoboz-kinyitó, ha kevés a hely a ruhásszekrényben

Forrás:
Kukta Dóra

Fa ruhacsipesz vagy binder csipesz a fülhallgatónak

Forrás:
Kukta Dóra

Gemkapocs könyvjelzőnek

Forrás:
Kukta Dóra
binder

A binder csipesz az új Terézanyu – egy csipesz száz problémára

Binder csipesz, iratcsipesz, újabban pedig stylistcsipesz. Mindenki jól ismeri, épp csak más-más néven, azonban Shakespeare Rómeó és Júliája óta jól tudjuk, hogy a név mit sem számít – ami a csipesz esetében pláne igaz –, a tudása viszont nagyon is, merthogy – még ha eddig nem is tudtátok – többet segíthet nektek a hétköznapokban és egy halom probléma megoldásában, mint maga Terézanyu. Mutatom!

További házi praktikákat a linkre kattintva találtok.

Ajánlott cikkek