ausztrál tűzoltók

A szexi ausztrál tűzoltók 2018-as naptára elkészült: dögösebbek, mint valaha

A szexi ausztrál tűzoltók újra bevetésen: elkészült a szexiségek 2018-as naptára, amelyen ismét aranyos állatokkal pózolnak, természetesen ezúttal is jótékony célból. 

Az ausztrál tűzoltóknál 1993 óta hagyomány, hogy naptárt készítenek. A képekből befolyt összeget pedig kórházaknak és alapítványoknak adományozzák. Amellett, hogy ez egy nagyon nemes cél, tudnotok kell, hogy ezek a tűzoltók eszméletlen jóképűek, persze ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy szépen fogynak a naptárak.

Favágószexuális pasik: tényleg ők jelentik a visszatérést az „igazi férfiassághoz”?

Egy újabb adag dögös pasi, akiket követnetek kell az Instagramon!

Kinek a pap, kinek a ... – tartja a nagyon elcsépelt mondás. De mint a legtöbb ilyen bölcsesség, baromira megállja a helyét. Az alábbi cikk témája már ismert: szexi pasik, akiket érdemes követnetek az Instán – a megközelítés azonban nem a régi, ugyanis nem tipikus szépfiúkat gyűjtöttünk össze nektek. Természetesen nagyon jóképűek, de biztosak vagyunk benne, hogy nem mindegyik az esetetek!

FireFightersCalendar képein szereplő pasik nemcsak nagyon helyesek, de igazán tisztességes és hősies emberek. 

Az elmúlt  25 évben a szexi tűzoltók több mint 2 és fél milliárd forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze.

A 2018-as naptárak között megtalálható állat nélküli naptár is, amelyen csak a srácokat lehet megcsodálni, de választható kutyás és egyéb állatos variáció is.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz