Csizma

Őszi bakancslista – 5 csizmatrend, ami hódítani fog idén

Ha az idei őszi–téli trendekre gondolunk, sok jelző eszünkbe juthat, a visszafogott azonban nincs köztük. Ezt támasztja alá a szezon csizmadivatja is, amely a visszatérő kedvencek mellett nem kevés extravagáns darabot és különleges fazont tartogat számunkra. Kezdődjön a csizmamustra! 

Röviden és tömören úgy foglalhatnánk össze az őszi trendeket, hogy divat minden, ami piros, oversize, bő, szaggatott, bokavillantós vagy farmer – és ez még csak a ruhákra vonatkozik. A lábbeliket, egész pontosan a csizmákat illetően megszámolni is nehéz, mennyi különböző stílusú kedvenc közül válogathatunk – Csárdáskirálynő napunk alkalmából az 5 legnépszerűbb fazont hoztam el nektek!

inspiracio-oktoberre-a-legszerethetobb-oszi-trendek-egy-helyen-engel-nora1 (1)

Inspiráció októberre – A legszerethetőbb őszi trendek egy helyen

Míg van, aki még csak most eszmél, hogy kezd elmúlni elmúlt a nyár, addig a kedvenc boltjaink már teljes felkészültségben várják az őszi ruhákért beszabaduló vásárlókat. Trendi darabokból ahogy soha, úgy most sincs hiány, de mit válasszunk? Mi az, amivel nem lőhetünk mellé? Mi az, ami egy szezonnál hosszabb időt is nyerhet a gardróbunkban?

Az inspirációkért kattintsatok ide

A feltűnő kis piros

Főszerkesztőnk, Eszter már nyáron beharangozta: ősszel támadnak a vörös cipők – és úgy tűnik, igaza lett. A tervezők számításai célba értek, a vörös cipők, főként bokacsizmák októberre valóban ellepték az üzleteket. Persze a vörös szín népszerűségére számítani lehetett, ideje volt ugyanis leváltani a unalmas jól megszokott őszi mustársárgát, arra azonban kevesen számítottunk, hogy a lábunkon (is) viselhetjük majd a szerelem színét. Párosítsátok talpig fekete, monokróm szettekkel vagy vintage farmerrel, oversize inggel – garantált a siker! 

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. H&M, 3. Mango
Lelőhelyek: 1. Zara, 2. H&M, 3. Mango
Forrás:
Vous

A hódító harisnyacsizma

A tervezőknek hála a harisnyacsizmák időről időre felbukkannak, újra utat törve maguknak a trendek között, idén azonban egy új szintre lépve teszik ezt. A megszokott térdig-térd fölé érő fazon helyett idén a boka-, valamint a vádliközépig érő darabok hódítanak – akár csíkos, sportzoknit imitáló verzióban is. Nos, a harisnyacsizma viseléséhez bizony kell egy fajta stílus és bátorság. 

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Zara
Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Stradivarius, 3. Zara
Forrás:
Vous

A visszatérő veszkó

Tavasszal már a csizmák kis feketéjeként bemutattuk nektek a veszkócsizmákat, amiket 2017-ben nyugodtan hordhat bárki – hála a tervezőknek és az őket koppintó fast fashion üzleteknek. A western hangulatú csizmák évről évre vissza-visszatérnek a boltok polcaira, pedig valójában nem csak egy múló trendről beszélünk: egy bőrből készült veszkócsizma alapdarabja lehet a ruhatárunknak, csak merni kell játszani és párosítani!

Lelőhelyek: 1. Wildwest, 2. Bershka, 3. Zara
Lelőhelyek: 1. Wildwest, 2. Bershka, 3. Zara
Forrás:
Vous

A vagány statement bakancs

A bakancsok az elmúlt évek egyik legkedveltebb téli lábbelijei, nem is csoda: egyszerre tud vagány, kényelmes és nőies viselet lenni. Idén ez az állítás többszörösen is igaz, köszönhetően a temérdek mennyiségű hímzésnek, szegecseknek és gyöngyöknek, amik a szezon legújabb darabjait díszítik. Farmeres, rohangálós napokhoz kihagyhatatlan választás! 

Lelőhelyek: 1. Deichmann, 2. Zara, 3. Stradivarius
Lelőhelyek: 1. Deichmann, 2. Zara, 3. Stradivarius
Forrás:
Vous

divat szó kifejezés teszt

Ha a divat a ti asztalotok, ez a teszt nem foghat ki rajtatok!

2017-ben bizony az ember lánya képtelen úgy átgörgetni egy hirdetésen, női portálon vagy épp egy webshopon, hogy ne fusson bele legalább egy angol kifejezésbe. Mi is gyakran kapunk felháborodott kommenteket, miszerint miért írjuk le, hogy outfit, basic, oversize vagy mom jeans? Nos, azért, mert az Instagram korában ezek a szavak már pont annyira elfogadottak, mint mondjuk a menedzser vagy biznisz kifejezés. Érdekel, mennyire vagytok naprakészek „divatos” szavakban? Ide kattintva tesztelhetitek! 

A vadító combcsizma

A harisnyacsizmákhoz hasonlóan az úgynevezett over the knee, azaz térd fölé érő csizmák is megpróbálnak teret nyerni maguknak, több-kevesebb sikerrel. Idén újra találkozhatunk ezzel a szupernőies darabbal, ráadásul a legkülönfélébb színekkel és anyagokkal találhatjuk szemben magunkat. Habár kihívó darabnak számít, egy nem túl rövid, jól megválasztott ruhával mégis tökéletesen mutathat – próbáljátok ki! 

Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Bershka, 3. H&M
Lelőhelyek: 1. Zara, 2. Bershka, 3. H&M
Forrás:
Vous

Objektum doboz