Egyéb kategória

Ideje lelépni? 5 jel, hogy a pasi nem vesz komolyan

„Ha senki nem lát már és közel járok, hívlak majd...” – vannak kapcsolatok, amelyek tündérmesébe illően indulnak és vannak olyanok, amelyek inkább a Wellhello Oldalzseb című számára emlékeztetnek. De honnan is ismerhetitek fel, hogy csak hülyít titeket a másik? 

vous - 2017.11.04.
Ideje lelépni? 5 jel, hogy a pasi nem vesz komolyan

Minden fontosabb neki, mint az, hogy együtt legyetek

Attól még, hogy valaki kapcsolatban van, nem kell feladnia minden szabadidejét, de amikor azt veszitek észre, hogy még a legapróbb hülyeség is fontosabb, mint az együtt töltött idő, akkor kezdhettek gyanakodni.

Nem beszélgettek

Nem kell 0–24-ben egymással chatelni, de ha a másik fél még arra is képtelen, hogy megkérdezze, hogy telt a napotok, valószínűleg nem ő az igazi.

Csak szex és más semmi

Kell ezt ragozni? A szexkapcsolattal alapvetően semmi baj nincs, de érdemes már az elején tisztázni, hogy melyik fél mit akar, mert könnyen pofáraesés lehet a vége.

Apró kis hazugságok

A jó kapcsolat alapja az őszinteség. Ha azon kapjátok a másikat, hogy sokszor kamuzik vagy nem válaszol egyenesen a kérdéseitekre, kezdhettek felkészülni, hogy később csak rosszabb lesz. Arról, hogy hogyan ismerhetitek fel, ha hazudnak nektek, itt írtunk korábban.

Nem ismeritek a barátait/családját

Nem kell már a második randin nagy közös baráti találkozót vagy családi összejövetelt tervezni, viszont ha ez több hónap után sem történik meg, az valószínűleg nem véletlen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.