par-kapcsolat-veszekedes-vita

Ideje lelépni? 5 jel, hogy a pasi nem vesz komolyan

„Ha senki nem lát már és közel járok, hívlak majd...” – vannak kapcsolatok, amelyek tündérmesébe illően indulnak és vannak olyanok, amelyek inkább a Wellhello Oldalzseb című számára emlékeztetnek. De honnan is ismerhetitek fel, hogy csak hülyít titeket a másik? 

Minden fontosabb neki, mint az, hogy együtt legyetek

Attól még, hogy valaki kapcsolatban van, nem kell feladnia minden szabadidejét, de amikor azt veszitek észre, hogy még a legapróbb hülyeség is fontosabb, mint az együtt töltött idő, akkor kezdhettek gyanakodni.

Nem beszélgettek

Nem kell 0–24-ben egymással chatelni, de ha a másik fél még arra is képtelen, hogy megkérdezze, hogy telt a napotok, valószínűleg nem ő az igazi.

Csak szex és más semmi

Kell ezt ragozni? A szexkapcsolattal alapvetően semmi baj nincs, de érdemes már az elején tisztázni, hogy melyik fél mit akar, mert könnyen pofáraesés lehet a vége.

Apró kis hazugságok

A jó kapcsolat alapja az őszinteség. Ha azon kapjátok a másikat, hogy sokszor kamuzik vagy nem válaszol egyenesen a kérdéseitekre, kezdhettek felkészülni, hogy később csak rosszabb lesz. Arról, hogy hogyan ismerhetitek fel, ha hazudnak nektek, itt írtunk korábban.

Nem ismeritek a barátait/családját

Nem kell már a második randin nagy közös baráti találkozót vagy családi összejövetelt tervezni, viszont ha ez több hónap után sem történik meg, az valószínűleg nem véletlen.