Egyéb kategória

Aki nem olvad el az egyre növekvő Baldwin családtól, az nem is ember

Vannak sztárcsaládok, amelyekért lehetetlen nem lelkesedni. Blake Lively és Ryan Reynolds mellett Alec Baldwin és felesége, Hilaria is tesz arról, hogy imádjuk őket.

vous - 2017.11.06.
Aki nem olvad el az egyre növekvő Baldwin családtól, az nem is ember

Az 59 éves színész és 33 éves párja hétvégén ultracuki fotón jelentették be, hogy a negyedik közös gyermeküket várják.

Objektum doboz

Objektum doboz

Majd egy videóból az is kiderült, hogy milyen nemű a baba.

Objektum doboz

Ha egy kicsit elidőztök ezután az Instagram-oldalukon, akkor egyszer csak azon kapjátok magatokat, hogy teljesen beleszerettetek ebbe a családba. Hilaria és Alec Baldwin 2012-ben házasodtak össze. Azóta három gyerekük született: Carmen Gabriela 4 éves, Rafael Thomas 2 éves és Leonardo Ángel Charles 1 éves. Mire a negyedik gyerek megszületik, Alec Baldwin betölti a hatvanadik életévét is. Az biztos, hogy négy örökmozgó csemete és egy jógaoktató feleség mellett a színésznek esélye sem lesz megöregedni.

Objektum doboz

Objektum doboz

Most álljatok megy egy pillanatra, és gondolkozzatok el. Amíg ugyanis az idősebb nők hideget-meleget kapnak, amiért negyven fölött, esetleg ötvenen túl vállalnak gyereket, addig egy hatvanéves férfi esetében ez sokszor inkább dicsőség, az aktív férfiasság bizonyítékának számít, nem igaz? Önzőség vajon 60 évesen férfiként gyereket vállalni? Vajon mennyi mindent kellett átgondolniuk ehhez?

Ti mit gondoltok erről?

tablet-gyerek-neveles1

Gyerekes témák a VOUS-n

Ajánlott cikkek