Egyéb kategória

Inspiráció november végére: durva csillámos szemsmink

Elsőre hihetetlen, de Amber Heard 2015 decembere óta nem szerepelt nagyobb magazin címlapján. Két évvel később, az Allure magazin decemberi számának borítóján tér vissza – a szemsminkje pedig nagyon is ismerős. Nézzétek csak!

vous - 2017.11.17.
Inspiráció november végére: durva csillámos szemsmink
padar-detti-sziporkazo-szepseg-vallaljatok-be-a-durva-csillamos-sminket-a-tuzijatek-napjara1

Mi így csináljuk! – Vállaljátok be a durva csillámos sminket

A csillám idén újra divatba jött, a nyár és a fesztiválok elengedhetetlen kelléke. Hajra, testre és persze arcra is tesszük mint smink vagy a sminkünk kiegészítése. A tűzijáték napján mi mással is készülhetnénk, mint egy durva csillámos sminkkel? Ragyogásra fel!

Így készítsétek el a sminket lépésről lépésre!

Amber Heard sminkese pedig így: 

Objektum doboz

Objektum doboz

A magazin címlapja egyébként nem nyerte el a The Fashion Spot fórumozóinak tetszését. Ez az az online portál, amelynek a mai napig masszív fóruma van, ahol a legkülönbözőbb divattal, trendekkel és szépségiparral kapcsolatos témákról folyik a diskurzus. Volt, aki fel sem ismerte a színésznőt, aki hosszú huzavona után vált el férjétől, Johnny Depptől. 2016 augusztusában sikerült is megállapodniuk.

Címlap ide vagy oda, nekünk még mindig bejön ez a ragyogó smink – főleg az ünnepi szezonban. Gyűjtöttünk is további néhány fotót inspirációnak.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

barack nyolcperces smink

Vigyázz, kész, ragyogás! – Igazi csodafegyver a nyolcperces smink

Indítsd a napot csillogó tekintettel, és legyen tiéd a nap mosolya! Reggelente mindössze nyolc percet adj magadnak: gyakorold be a következő sminktechnikát, amivel előhozhatod a legszebb arcodat!

A cikkért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek