Egyéb kategória

Szólj a szeretődnek, vigyázzon, mit posztol! – Így bukott le a hűtlen férj az Instagramon

A közösségi média fénykorában tényleg nem marad semmi titokban. SEMMI! Egy megcsalt feleség nyilvánosságra hozta sztoriját, hogyan bukott le hűtlen férje az Instagramon. 

vous - 2017.11.29.
Szólj a szeretődnek, vigyázzon, mit posztol! – Így bukott le a hűtlen férj az Instagramon

Egy fiatal orosz feleség, Yulia Agranovych teljesen véletlen futott bele a leleplező posztba az Instagramon. 

Nem nyomoztam, sosem kutakodtam a férjem után. Egy teljesen átlagos reggelen, mint egy teljesen átlagos 21. századi nő, az Instagram böngészésével indítottam a napom 

– kezdi történetét Yulia, aki véletlenül tévedt annak a nőnek az adatlapjára, akivel csalta a férje. 

Láttam ezt a nőt, és feltűnt, hogy sok a közös követőnk, így megnéztem részletesebben az adatlapját. A sok „érdekes” fotó között megláttam a férjemét!

Pontosabban egy, a közös hálószobájukból készített fotót a kilátásról. Mikor számonkérte férjét, azzal magyarázta, hogy Yulia távollétében átvíhott pár barátot, és az egyik haverja barátnője készítette a képet… („Jó” duma!

Forrás:
instagram.com

Ha áthívod a haverjaid, ők a nappaliban, esetleg a konyhában tartozkódnak, nem a hálószobában!

– magyarázza Yulia, aki nem hitt a férfinek. Kapcsolatba lépett a másik nővel, aki nem tagadta a viszonyt, sőt, cinikusan annyit választolt, hogy ez nem az ő problémája, és tudott arról is, hogy a férfi házas. Az eset után a hűtlen férfi bevallotta a viszonyt, sőt több másikat is, de azzal védekezett, hogy érzelmileg sosem csalta meg Yuliát. 

Yulia végül beadta a válópert, és sztorijával elment egy orosz hírportálhoz. Elmondása szerint sok nőnek adott erőt a története. 

Nagyon örülök, hogy ez most derült ki, nem amikor már a közös gyermekünket vártam volna. Szerettünk volna gyereket, terveztük a gyermekvállalást. 

UPDATE: Úgy tűnik, Yulia mégsem örült annyira, hogy sztoriját szerte a világon lehozták a hírportálok, Instagramját (amiből ez a cikk is képeződött eredetileg), privátra állította, így nem tudunk nektek képeket mutatni. A Mirror cikkjében azonban találtok fotókat a történet részvevőiről. 

Ajánlott cikkek