Egyéb kategória

Megnyílt Budapest legmagasabb korcsolyapályája

Budapesten egyedülálló korcsolyapálya nyitotta meg kapuit az V. kerületi Hold utcában található Hotel President tetején. A négycsillagos szálloda tetején egy 110 négyzetméteres pályát alakítottak ki, amely nemcsak a korcsolya szerelmeseinek, hanem az adventi hangulatra vágyó vendégeknek is tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínál.

vous - 2017.12.06.
Megnyílt Budapest legmagasabb korcsolyapályája

A Hotel President exkluzív jégpályája mellett felállított karácsonyi kisházban finomságok, többek között az ünnephez szorosan kapcsolódó forralt bor, puncs, bejgli és hántolt sült gesztenye is fogyasztható.

Forrás:
Hotel President

Az Intermezzo IceTerrace vendégei számára

360 fokos panoráma nyílik a város olyan nevezetességeire, mint a Szent István-bazilika, a Parlament, a budai Vár vagy a Citadella.

A téli feltöltődést a díszkivilágítás és a karácsonyi zene teszik igazán meghitté és tökéletessé.
 

ha-a-tavalyi-pufi-dzsekiket-utaltatok-iden-ki-fogtok-egni-kabatmustra-huvosebb-idore

Ha a tavalyi pufidzsekiket utáltátok, idén ki fogtok égni… – Kabátmustra hűvösebb időre

Az a helyzet, hogy az utca embere alig ocsúdott fel a nyári szőrös papucsok látványától, máris itt a következő szezon, a legújabb trendekkel, amik garantáltan kiverik a biztosítékot. Habár sokaknál már a – direkt – lyukas pulóverek és a szaggatott farmerek is eléggé extravagáns darabnak számítanak, várjátok ki a végét: az őszi–téli szezonban valószínűleg a műszőrme lesz az új strandpapucs. Igen, jól olvastátok: jönnek a műszőrmék és társaik! 

„Nagyon örülünk neki, hogy egyedülálló korcsolyapályát sikerült megépítenünk a város felett a téli sport és a különleges dolgok kedvelőinek” – fogalmazott Galla Gergő szállodaigazgató. 

A pályát természetesen nemcsak a szállóvendégek vehetik igénybe, hanem a recepción megváltott jeggyel gyakorlatilag bárki, sőt, partikra ki is bérelhető a létesítmény.

Forrás:
Hotel President

Forrás:
Hotel President

A Budapesten kuriózumnak számító jégpálya hétköznap 16 órától 20 óráig, hétvégén pedig 14 órától 20 óráig tart nyitva. 

Have an ice day!

Forrás:
Hotel President

Forrás:
Hotel President
Ajánlott cikkek