Egyéb kategória

Hogyan viseljétek a vastag téli kendőt kreatívan?

Az, hogy nem vásárolok ruhát (igen, a mai napig nem vettem 2016 októbere óta semmit), teljesen megreformálta az öltözködésemet. Felfedeztem a szekrényemben rejlő régebbi ruhadarabokat, elkezdtem őket másképp viselni, mint eddig. Nemrég az egyik kedvenc téli kendőmmel játszottam. Megmutatom, hogyan tudjátok kreatívan viselni a hasonló darabokat.

vous - 2017.12.08.
Hogyan viseljétek a vastag téli kendőt kreatívan?

A vastag téli kendőt általában a nyakamba tekerve hordom. Nemrég azonban eszembe jutott, hogy elkezdhetném másképp is viselni, például poncsóként. Annyira megtetszett ez a verzió, hogy elkezdtem bújni a Pinterestet, hátha rábukkanok még néhány ötletre.

1. Poncsóként

Nem annyira laza benne a mozgás, de nem is egy kényszerzubbony.

Forrás:
Vous

2. Vállkendőként

Az előző verzió féloldalas változata. Szerintem lényegesen elegánsabb is, mint amikor poncsóként vetjük be a puha téli kendőt.

Forrás:
Vous

3. Köpenyként

Szupernőknek és szuperanyáknak, akik minden reggel úgy ébrednek, mintha kisminkelték volna őket, mindig illatosak és puha a bőrük, mindig tökéletes a körmük és sosem zsíros a hajuk. Nos, ők lehet, hogy képesek menedzselni ezt a köpenyszerű megoldást is. Nekem azért lenne vele bajom.

Forrás:
Vous

4. Szoknyaként

Nem, én sem hiszem el, hogy ez a verzió komolyan működhet, de a fotózás kedvéért kipróbáltam.

Forrás:
Vous
bőrdzseki mengyán eszter

A bőrdzseki 4 élete – Télikabát helyett így viselem

Az, hogy fázós vagyok, nem jelenti, hogy szívesen veszem elő a télikabátomat a szekrényből. Ameddig csak lehet a bőrdzsekimet viselem. Bizonyos hőmérséklet alatt azonban már szükség van egy-egy újabb rétegre. A legújabb dilim, hogy nem a dzseki alá öltözöm, hanem inkább fölé.

Hogyan? Megmutatom!

Ajánlott cikkek