Egyéb kategória

Nem lesz karácsony Kevin nélkül – ez a csatorna adja le a legendás vígjátékot

Idén sincs karácsony Kevin nélkül – nem a megszokott csatornán, de élvezhetjük a Reszkessetek, betörők! első és második részét is karácsonykor.

vous - 2017.12.15.
Nem lesz karácsony Kevin nélkül – ez a csatorna adja le a legendás vígjátékot

Már sokan lemondtak arról, hogy idén karácsonykor nézhessék a Reszkessetek, betörők! című legendás filmet: az RTL Klub idén nem tűzi műsorra. Azonban szinte biztos volt, hogy ha az RTL nem, akkor a másik kereskedelmi csatorna, a TV2 lecsap rá! 

Azt, hogy idén nem az RTL-en, hanem a TV2-n nézhetjük Kevint, már januárban sejteni lehetett. A comment.com már akkor lehozta, hogy a TV2 szerződést kötött a FOX csatornával, aminek értelmében egy évig ők birtokolják – többek között – a Reszkessetek, betörők! jogait.

reszkessetek betörők home alone

Betörőelhárítás, Kevin után szabadon – Vigyázat, a kaméleonunk harap!

Ha karácsony, akkor nincs este Reszkessetek, betörők! nélkül. Kevin menekülése a két betörő elől kultfilmmé vált, annyira hozzátartozik az ünnepekhez, mint a Mennyből az angyal. Nem is csoda, hiszen ez a szöszke, sápatag srác megmutatta, hogyan kell szórakoztatóan elbánni a betörőkkel. De mit csinálna Kevin ma, ha újra otthon felejtenék, és kicsit olyan lenne, mint én?

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Van karácsony Kevin nélkül, csak nem nálunk

szlogennel a TV2 egy kisfilmet is készített a promóhoz, amelyben a csatorna arcai hirdetik, hogy a Reszkessetek, betörők!-et idén ők tűzik műsorra.

Objektum doboz

Tudjuk, hogy a közönség mennyire szereti a Reszkessetek, betörők!-et, ezért mindent elkövettünk, hogy idén is láthassák a vígjátékot. Mivel karácsonykor rengeteg családban kicsik és nagyok együtt nézik Kevin kalandjait, azt szerettük volna, hogy ez az ünnepi hagyomány folytatódjon…

 – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Reszkessetek, betörők!-et december 24-én és 25-én láthatjátok a TV2 műsorán.

Ajánlott cikkek