Egyéb kategória

Jótékonykodj úgy, hogy egy forintodba se kerül!

Adományozni egész évben fontos, de sokan karácsony környékére időzítik a jótékonykodást, hisz jól tudjuk, rengetegen vannak, akiknek nemhogy ajándékra, de meleg ételre sem futja. Ha úgy érzitek, ti is segítenétek, nem muszáj rögtön a pénztárcátok után nyúlni! Három lehetőséget ajánlunk, amelyek egy forintotokba sem kerülnek, de örömet okozhattok vele másoknak!

vous - 2017.12.17.
Jótékonykodj úgy, hogy egy forintodba se kerül!

Meseolvasás

A K&H gyógyvarázs meseolvasó program lényege, hogy az önkéntesek meseolvasással könnyítik meg a kórházakban fekvő beteg gyerekek életét.

Tapasztalatunk, hogy a meseolvasás mindenkinek nagy élmény: a gyerekek napját megszépíti, néhány órára elfeledteti velük a fájdalmat, a gondokat. A felolvasót pedig sokáig elkíséri a sok csillogó szempár emléke. Célunk, hogy az önkénteseket és a beteg gyermekeket ápoló intézményeket összekössük, ezzel segítve, hogy minél több felolvasás megvalósulhasson, minél több gyermek kórházban töltött idejét megkönnyíthessük, gyógyulását elősegíthessük” – fejtette ki Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Objektum doboz

Ételosztás

Az Ételt az Életért Alapítvány minden évben szervez ételosztásokat az ország egész területén. Ha mást nem tudsz adni, az idődért és az önkéntes munkádért is hálásak lesznek.

Civil szervezetünk a társadalmunkat, a közösségünket képviseli. Ezt pedig csakis úgy tudjuk megvalósítani, ha tevékenységünkbe munkatársakként is minél több embert tudunk bevonni. Szervezetünk akkor életképes, ha küldetése, céljai megvalósítása mellé elkötelezett önkéntes munkatársakat is fel tud sorakoztatni. Minél több önkéntest tudunk bevonni munkánkba, annál inkább magunk mögött érezhetjük a társadalom, a helyi közösség támogatását” – írják honlapjukon.

Objektum doboz

Önkéntesség állatmenhelyen

Sajnos rengeteg kutyus rácsok mögött tölti az ünnepeket, míg szerencsésebb társaik meleg lakásban, szerető gazdik mellett. Ha neked is szívügyed a menhelyi kutyák sorsa, látogass el egy menhelyre, és sétáltasd meg a kutyusokat, játssz velük kicsit. Hidd el, nem csak őket, téged is fel fog tölteni!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek