Egyéb kategória

Vuvuzela, összesmárolás és társaik… – Az öt legidegesítőbb dolog szilveszterkor

Az év utolsó napja egyben az év legidegesítőbb napja is. Kötelező elmenni bulizni, inni kell, virslit enni, mert ha nem, akkor rossz év és örök szerencsétlenség vár ránk az újévben. Ez természetesen egyáltalán nem igaz, de valamiért az emberek még 2017-ben is imádnak szilveszterkor bulizni. Persze mindenki azt csinál, amit akar, de az alábbi dolgokat NE erőltessétek!

vous - 2021.12.31.
Vuvuzela, összesmárolás és társaik… – Az öt legidegesítőbb dolog szilveszterkor

Petárdázás

A háziállatok utálják, legtöbbször nem is legális, ráadásul minden évben történik egy csomó baleset. Arról nem is beszélve, hogy a robbantgatás az egyik legprosztóbb szórakozás.

Utcán ivás

Utcán inni alapból nyáron is ciki, na de télen a mínuszokban? Nem tudom elképzelni, hogy ez valakit szórakoztat, ráadásul hatalmas szemetet is hagytok magatok után. Inkább hívjátok át magatokhoz a barátaitokat és koccintsatok ott!

Vuvuzelák

Fogalmam sincs, mi a valódi neve azoknak a fújós (szaroknak) cuccoknak, amiket minden évben az ember után dobnak az aluljáróban, csak azt tudom, hogy borzasztó idegesítők. 

Befeszülés azon, mi szóljon éjfélkor

A múltkor mesélte nekem valaki, hogy egyik évben nem a Himnuszt hallgatták éjfélkor, amin egy gyerek annyira megsértődött, hogy még órák múlva is ezen kattogott. Őszintén, kinek kell ez?

Összesmárolás vadidgenekkel, csak mert éjfél van

Van ez a teljesen alaptalan babona, hogy éjfélkor csókolózni kell, hogy sikeres legyen az új év, ezért ilyenkor a legkétségbeesettebb szinglik is párt próbálnak fogni maguknak. Elárulom, hogy semmi értelme, azon kívül, hogy szégyenkezéssel fog indulni az újév első napja.

Ajánlott cikkek