Egyéb kategória

Rózsák, könnyek és a társkeresés hullámvasútja – így fest a tavalyi szívkalendáriumom!

„Tartalmas év áll mögöttem, amiből magam is sokat tanultam, így szeretném másokkal is megosztani a történetemet. Ki tudja, talán hasonló nehézségeket élünk meg, és kicsit könnyebb, ha látjuk, hogy nem vagyunk teljesen egyedül” – írta Kata, aki a VOUS vendégszerzői posztjára küldte be cikkét. A következő sorokban Nagy Kata szívkalendáriumát olvashatjátok.

vous - 2018.01.05.
Rózsák, könnyek és a társkeresés hullámvasútja – így fest a tavalyi szívkalendáriumom!
vendégszerző VOUS

Legyél te is a VOUS vendégszerzője!

Van jó témátok? LEGYETEK A VOUS VENDÉGSZERZŐI!

A VOUS-lányok olvasói cikkeket keresnek, segítsetek megtalálni a legjobbakat! 😉 Ha szívesen kipróbálnátok magatokat vendégszerzőként, van olyan történetetek, amit megosztanátok más nőkkel, akkor eljött a ti időtök!

A részletekről mindent megtudhattok ITT.

Január

És nincs tovább, tényleg üres a lakás. A munka dübörög, kelni kell. Ülök a tejeskávéval a kanapén. Ezt nem így szoktuk mi ketten. Mintha valami titkosat csinálnék, körülsandítok a szobában.

Azért mégis jó döntés volt! Nem volt ez már jó nekem. Jó lesz így? Jó lesz. Irány dolgozni!

Február

Nem! Ezt nem lehet így csinálni. Nem találkozhatunk minden nap. Már nem akarom őt. Jó lenne, ha békén hagyna. Utálom, hogy hideg van, utálom, hogy sötét van, utálom, hogy tél van.

Jó döntés volt. Megírom neki, hogy adja le a kulcsát.

Március

Melegszik az idő, süt a napocska. Végre! Összecsomagoltam minden holmiját, de valahogy sosem alkalmas, hogy elvigye. Az új nő nem jó. Persze… Na és, akkor most mit akarsz? Visszajössz? Akarom én ezt? Igen. Neeem! Dehogy! Ezt be kell fejezni. Erős vagyok. Leülünk, és lezárjuk. Le kell ezt zárni.

Jó döntés volt. Nem volt ez már jó nekem.

Április

Új szelek fújnak. Tavasz van. Utálok egyedül lenni. Kell valami új! Mély sóhaj. Társkereső. Brrr… Mindig is hülyeségnek tartottam! Hé, ez nem is rossz! Azta’, mennyi pasas! Ezek tök jól néznek ki! És tetszem nekik! Hát mégis jó csaj vagyok. Ez a pasas… ez érdekel engem! Tök jó fej! És szexi. És okos. És randit kér. Menjek?! Megyek!!!

Jó döntés volt! Vár az új életem!

tinder

„Nesze neked, Tinder!” – Sorsszerű találkozások még a társkereső appok világában is léteznek!

„Egyáltalán nem vagyok vallásos, de abban mégis hiszek, hogy vannak az életben előre meghatározott események, amelyeket előbb vagy utóbb, át kell élnünk. Van, ami mindenképpen bekövetkezik egy ember életében, a második férjemmel való találkozás valószínűleg ilyen volt.” Lilla cikkét ITT olvashatjátok tovább! 

Május

Azt hiszem, szerelmes vagyok. De nem Mr. Régibe. Mr. Régi azt gondolja, még mindig őt akarom. Nem hagy. Tisztességes vagyok. Elmondom neki, hogy regisztráltam a társkeresőre és mással randizok. Egy kicsit olyan, mintha megcsalnám… Dehogyis! Hiszen már lassan fél éve nem élünk együtt! Valójában én akartam szakítani.

A legjobb döntés volt. Jó dolgok várnak rám!

Forrás:
Unsplash

Június

Mr. Május kihasznált és eldobott. Tényleg ennyire ostoba vagyok? Tudhattam volna.

Mr. Régi nem adja fel. Persze, elmesélem neki, hogy pofára estem. Nem vagyok normális. Valamiért úgy érzem, megérdemli, hogy tudja. Belém szúr néhány éles kést, csak úgy „az én érdekemben”. Hogy ilyen hülye is csak én lehetek. Igen. Én ilyen hülye vagyok. Legalább tettem valamit azért, hogy boldog lehessek. Nem sikerült. Na és? Megyünk tovább.

Jó döntés volt. Megyünk tovább!

Július

Megy a társkeresőzés, minden laza, randizgatás, szinte minden nap. Csajokkal esténként bort kortyolgatva röhögünk. Többen is szinglik vagyunk, mindenkinek van egy sztorija, amit lehet elemezgetni. Könnyedek és kacérak vagyunk. A pasik hülyék. Szórakozunk. Dolce vita! Nyári forróság. Érzem, hogy élek.

Jó döntés volt. Megyünk tovább!

Augusztus

Új pasas. Lenyűgöző. Talán még jobb is, mint Mr. Május. Ez a pasi pont nekem való. Pezseg a vérem!

Mondogatja, hogy nem akar semmi komolyat. De majd meggondolja magát, majd belém szeret! Tudom! Éreztem a csókján! Nyisd ki szépen a tenyered, Kislány. Engedd el! Ha tényleg szeret, visszajön, higgy benne! Nem szabad szorongatni. A modern nők könnyedek, engedd el, és visszatér, ha neked szánták.

A modern nők könnyedek, tilos érezni bármit is. Az érzelmeknek leáldozott.

Jó döntés volt. Egyedül is megleszek.

Szeptember

A pasik hülyék. Nem is érdekel már az egész. Majd lesz valahogy. Barátnőkkel borozunk. Ősz van, menthetetlenül. Sztorizgatunk, röhögünk. Belül: csendes apátia, kívül: röhög. A modern nők könnyedek. Nincsenek érzelmeik.

Hopp! Valaki szuperlájkolt! Naaa… nem is rossz. Lekoptatom, most nem érek rá ilyen hülyeségekre. Másnap megbeszéljük a randit. Mr. Szuperlájk meglepően jó! Ő hozzám való.

Vörös rózsát hoz. Fogja a kezem. Nem lángolok, de jó vele!

Jó döntés volt. Legyen hát!

Forrás:
Unsplash

Október

Mr. Szuperlájk maszkja repedezik. Hirtelen minden felfordul. Összefeküdt a nyári csajával. Mintha hasba vágtak volna. Kiakadok. Én tényleg ilyen hülye vagyok?

Kuss, Kiscsaj! A modern nők könnyedek. Tilos érezni, tudhatnám jól. Közben Mr. Augusztus rövid Messenger-üzenettel felbukkan. Épp jókor. Lám, elengedtem és visszajött! Újra lobog a tűz. Mr. Szuperlájk megy a levesbe.

Jó döntés volt. Minden szépen rendbejön.

November

Mr. Augusztus, ahogy jött, úgy el is tűnt. Már nem jelentkezik, csak egy-két ostoba szmájlit váltunk. Már nem viccelődünk. Nem hiszem el, hogy ilyen ostoba vagyok! A modern nők könnyedek. A legjobb, ha nincsenek érzéseid.

Döntöttek helyettem. Jó lesz így. Egyedül is kell lenni.

December

Ma van a szülinapom. Bemegyek dolgozni. 9-kor telefonhívás a testvéremtől. Az apám meghalt. Az egész nap két tengely között telik: a barátok szülinapi üzenetekkel bombáznak, én meg közben a temetkezési vállalkozóval tárgyalok.

A munka kemény. Év végi pörgés. Csinálni kell. Hétfőről kedd, keddről szerda.

Eljött a karácsony. Kiélezett családi konfliktusok. A családom nem ért engem, mi bajom nekem mégis? Már a szakítást se vette be a májuk, ömlenek a kérdőjelek: 

Miért nem bírtam ki? Miért nem lett gyerek? Hogy lehet ilyen léha életet élni? Miért nem sírok többet? Miért a karrieremmel vagyok elfoglalva?

Egy érzéketlen ribi vagyok. Egy robot. A szívem belül szigetelőszalaggal van összeragasztva. A modern nőknek nincsenek érzelmei. Az már nem divat. Ügyesebben kell titkolnom.

2018

Végül eljött szilveszter napja és az új év is. Üdvözöllek, 2018! Jó döntés volt, megtanultam a leckéket. Jöhet az új kezdet!

2018-eves-horoszkop1

Ez vár ránk 2018-ban – lássuk, mit tartogat a Vénusz éve

2016-ra a legtöbb ember nem éppen jó szívvel gondol vissza, és hasonlóképp érezhetünk a tavalyi év iránt is. Sokan egyetértenének, ha azt mondanám, 2017 küzdelmes,hullámvasutakkal teli év volt, aminek a végére voltak, akik erejüket, motivációjukat és akár hitüket vesztették. Németvölgyi Nagy Renáta, a VOUS asztrológusának év végi előadása után most már nyugodt szívvel írhatom nektek: aggodalomra semmi ok, ennek az időszaknak vége! S hogy mi vár még ránk 2018-ban? Mit tartogat a Vénusz éve? Reni erről is mesélt.  A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek