Egyéb kategória

Egy kicsit tényleg mindannyian Bridget Jonesok vagyunk? Bizony ám!

Bridges Jones nem csak egy kitalált karakter, Biridget Jones mi magunk vagyunk: esetlenségünk, fölös kilóink, tévedéseink, baklövéseink, rossz döntéseink és rossz szokásaink, azaz minden, amiért szeretni lehet minket.

vous - 2018.01.29.
Egy kicsit tényleg mindannyian Bridget Jonesok vagyunk? Bizony ám!

Nincs olyan élő nő a Földön, aki ne imádná Bridget Jones figuráját, vagy ne ismert volna benne magára. Aki mást állít, az teljesen nyilvánvalóan fél az igazságtól.

Újévi fogadalmaink

„Fogyókúrázni fogok (most már tényleg), hetente háromszor edzőterembe járok, leszokom a dohányzásról, a fényképeket albumba rakom, nem beszélek ki másokat a hátuk mögött, otthon is rendesen felöltözöm, megtanulom beprogramozni a videót, és végre rendes pasit kerítek magamnak.”

– természetesen minden (szingli) nőnek így kezdődik az új éve: fogadalmakat tesz, melyeket aztán február közepére elfelejt, és minden ott folytatódik, ahol a december utolsó heteinek tivornyázásában abbamaradt. De tényleg baj ez? Nem a hibáinkkal együtt, azokkal a plusz kilókkal, a rendetlenséggel és rossz szokásainkkal vagyunk tökéletesek? Végül is Bridget is így talált magának férjet: a tökéletlenségével ejtette rabul Mark Darcy szívét.

Önbizalomfröccs

Korunkban és napjainkban egy nőnek egyetlen valakire van szüksége, és az ő maga.

– szól a szinglik himnuszának első sora, de voltaképpen minden nőnek így kellene élnie, kellő magabiztossággal, kiegyensúlyozottan és tudatában annak, hogy megáll a saját lábán, ha van párja, ha nincs.

A cikk itt még nem ért vége! A folytatást a Ridikül oldalán olvashatjátok! 

Forrás:
Instagram
Ajánlott cikkek