Egyéb kategória

Hogyan viseljük a farmerdzsekit télen? Megmutatjuk!

Ugye, nem csak mi vagyunk úgy, hogy februárban, már NAGYON szeretnénk a tavaszi ruháinkat viselni. Bár idén nem volt farkasordító hideg, és hatalmas havazás sem, mégis végtelenül hiányzik a kedvenc tavaszi szandálunk, a színes, lenge szoknyánkat, vagy... a farmerdzsekinket! Van egy jó hírünk: a dzsekit télen is viselhetitek.

vous - 2018.02.04.
Hogyan viseljük a farmerdzsekit télen? Megmutatjuk!

A legegyszerűbb megoldás, ha úgy építitek be a szettbe, hogy egy vékonyabb pulóver vagy blúz fölé kapjátok fel. Így a farmerdzseki helyettesíti a blézert vagy a kardigánt, amit egyébként az adott szetthez viselnétek. Utána jöhet rá a szövetkabát.

Lazább lesz az összhatás, ha a nadrágot bőrnadrágra cserélitek.

De nekünk nagyon bejön az az ötlet is, amikor a szövetkabát helyére lép a vastagabb bőrdzseki.

Nektek melyik ötlet jön be a legjobban?

1. 

Forrás:
http://www.samcora.com/winter-layering-the-neckerchief/

2.

(Ne vegyétek figyelembe a cipőt, ezt a szettet enyhébb téli napokon az időjárásnak megfelelő cipővel és zoknival is viselhetitek. Természetesen a sálról és a sapkáról se feledkezzetek meg  – amennyiben barátságban vagytok az utóbbival.)

Forrás:
http://fake-leather.com/how-to-wear-a-leather-jacket/
old blue farmer virág

„Évi egymillió farmerruha újrahasznosítása a cél” – Az Old Blue vezetőjével, Plank Jánossal beszélgettem

Minden interjúnak megvannak a „leg”-pillanatai, de ritka az olyan, amikor úgy érzi magát az ember, hogy minden kerek, minden és mindenki a helyére kerül. A következő beszélgetés alatt ez történt. Egy forró nyári pénteken a Balaton helyett Veszprém felé vettük az irányt, hogy megnézzük az Old Blue birodalmát. A helyet, ahol a használt farmer újjászületik.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

3.

Forrás:
http://www.bouquetoffrocks.com/2014/03/schoolgirl-sway.html

4.

Forrás:
http://fake-leather.com/layer-over-layer/

5.

Forrás:
http://fake-leather.com/inspired-unusual/
farmer_illusztr_1-1

Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer – Divatgrafika, amely segít a vásárlásnál

Farmervásárlás során gyakran találkozhattok olyan kifejezésekkel, amelyeket nem árt megjegyeznetek, hiszen ezek segítségével tudjátok a megfelelő fazonú és méretű ruhákkal bővíteni a ruhatáratokat. Persze ha nehezebben boldogultok, nyugodtan kérhettek segítséget az eladóktól, vagy farmervásárlás esetén az üzletekben kihelyezett magyarázó ábrák is segítségetekre lehetnek. A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek