Egyéb kategória

Ez nagyon szép: ezt tanítja lányainak Angelina Jolie

Angelina Jolie az ELLE márciusi címlapján mosolyog vissza ránk. A csodás képhez természetesen egy interjú is jár, amiben a színésznő elárulta, mit tanácsol lányainak.

vous - 2018.02.09.
Ez nagyon szép: ezt tanítja lányainak Angelina Jolie

Angelina Jolie válása óta csupán egyszer nyilatkozott magánéletéről: 2017-ben a  Vanity Fair magazinnak adott interjújában többek között arról is beszélt, hogyan élik meg a gyerek, hogy ő és Brad Pitt elváltak. 

hatan-vannak-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyerekei

Akik számára a legnagyobb sokk Angelina és Brad válása – a gyerekek, akik a Jolie–Pitt nevet kapták

Görget, görget, görget, ÁLLJ: „Brad Pitt és Angelina Jolie válnak” – olvashattuk a hírfolyamunkban kedden kora este. De most ti nem azért kattintottatok, hogy Brangelina válását szedjük szét. Nagyító alá kerülnek, akiket a leginkább érint a hír: ismerjétek meg jobban a Jolie–Pitt gyerekeket!

Fontos, hogy a zuhany alatt sírj, semmiképp sem a gyerekeid előtt!

„Nekik azt kell tudniuk, hogy minden rendben lesz, még akkor is, ha te magad sem vagy ebben egészen biztos!” Angelina szerint életvitelük nem volt hatással a válásukra

Objektum doboz

Angelina most az ELLE magzinnak beszélt arról, mi az amit mindenképpen szeretne átadni lányainak, a 9 éves Vivienne-nek a 11 éves Shiloh-nak és a 13 éves Zahara-nak:

Ami megkülönböztet másoktól az az, hogy mit teszel másokért! Bárki felvehet egy szép ruhát, kaphat egy gyönyörű sminket. A fontos, hogy tudd, ki vagy te, merre tartasz, és állj ki másokért – ez az, amiért édemes élni!

Objektum doboz

Szép gondolat, egyetértünk! 

Ajánlott cikkek