Egyéb kategória

Unjátok a parfümötöket? Így kreáljatok új illatokat otthon!

llatos testápoló, majd ehhez a kedvenc parfümünk – hányszor eszünkbe jut, vajon illenek-e egymáshoz. De még mennyire! Főleg, ha a következő tippeket követjük. Az illatok rétegzésével ugyanis varázslatos harmóniákat hozhatunk létre.

vous - 2018.02.12.
Unjátok a parfümötöket? Így kreáljatok új illatokat otthon!

Az illatok rétegezése és ezáltal új illatkompozíciók létrehozása kicsit olyan, mint a tökéletesen megkreált réteges öltözködés. Ugyanazokat a ruhadarabokat számtalan módon viselhetjük, a végeredmény így mindig egyedi és különleges lesz.

parfüm

Valódi vagy ciki hamisítvány? Így állapíthatjátok meg, hogy eredeti-e a parfümötök!

A parfüm a nők számára olyan, mint a cipő. Kell, kell és kell, és még az is kell, meg az is! Abban is hasonlít a cipő meg a parfüm, hogy valamiért a nagyon drága mindig jobban tetszik. Így ha meglátjuk a kedvenc parfümünket olcsón, akkor habozás nélkül lecsapunk rá. Lehet, ezt át kellene gondolni.

Egy parfümőr is pontosan tudja, milyen illatokat érdemes egymás után magunkra fújni, hogy a végeredmény valami nagyon izgalmas és egyedi új illat legyen. Ugyanígy működhet a dolog a háztartásunkban fellelhető kozmetikai szerekkel is. Lehet, hogy nem tudatosan évek óta kreálunk új illatokat, miért ne tennénk ezt némi odafigyeléssel?

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Ridikül oldalára!

Ajánlott cikkek