Egyéb kategória

Mindent tudtok a hónalj megfelelő ápolásáról? Most kiderül!

A hajápolás témakörét a legtöbb nő kívülről fújja: tudjuk, hogyan ápoljuk, hogy szép, dús, fényes, egészséges hajkoronánk legyen. Tudjuk, mikor, hogyan és mivel mossuk. Tudjuk, milyen gyakran, milyen balzsammal ápoljuk és tudjuk, hogyan, milyen hőfokon, mivel szárítsuk, ha jót akarunk a tincseinknek. De mi a helyzet a hónaljunkkal? Ti mindent tudtok a hónaljápolásról? Ha nem, itt az ideje – ez ugyanis legalább annyira fontos, mint a hajunk, a bőrünk, vagy a körmünk egészsége! 

vous - 2018.02.12.
Mindent tudtok a hónalj megfelelő ápolásáról? Most kiderül!

Mindent tudtok a hónalj megfelelő ápolásáról? Töltsétek ki a minitesztünket! 

Objektum doboz

3 tipp a puha és egészséges hónaljért!

Tegyétek a kezeteket a szívetekre: több helytelen válaszotok is volt a tesztben? Volt, ami egyenesen meglepett? Semmi vész, simán előfordulhat, a hónalj ápolásáról ugyanis nem sokat hallani, olvasni,

sokan csak akkor foglalkoznak vele, ha érzik, hogy valami nincs rendben, izzadságfoltokkal kell megküzdeniük, kipirosodik vagy viszket. Pedig a hónaljunk ápoltsága ugyanannyira fontos, mint hajunk, bőrünk vagy épp a körmünk egészsége.

Íme, néhány tipp, amit könnyen bevethettek az egészséges, puha hónalj érdekében! 

Hidratáljatok! 

A megfelelő dezodor kiválasztásakor ne csak az izzadás csökkentését tartsátok szem előtt! Fontos, hogy olyan izzadásgátlót válasszatok, ami akár 48 órán át is segít elkerülni az izzadságfoltok megjelenését, de nem szabad elfelejteni, hogy az sem utolsó szempont, hogy a dezodor ápolja és táplálja is a hónalj érzékeny bőrét.

Vásárlás előtt olvassátok el a kiválasztott termék összetevőit és válasszatok olyan dezodort, ami hirdatálókrémet is tartalmaz!

dove dezodor hónalj ápolás

Növeljük az önbizalmunkat és hozzuk ki magunkból a legtöbbet! 

A Dove hisz abban, hogy a szépség a magabiztosság forrása kell legyen, nem pedig a szorongásé. A Dove dezodorokat azért alkották meg, hogy a hónalj állapota ne stresszforrás legyen a nők életében, sőt! Az ápolt hónalj magabiztosságot ad, aminek köszönhetően bármikor bátran hordhatunk ujjatlan felsőt, vagy lendíthetjük magasba a karunkat örömünkben. A Dove formula gyendég ápolást biztosít, hiszen ¼ rész hidratáló krémet tartalmaz, és segíti a bőr regenerálódását borotválás után is.Használatával hónaljunk sima, és puha lehet!

Kerüljétek az erős aromákat!

Az izzadás csökkentését nemcsak a tökéletes dezodor segíti elő, de az is, ha elhagyjátok a fűszeres ételeket, az erőteljes ízek ugyanis hozzájárulhatnak az erősebb izzadáshoz. Kerüljétek a túlzott mennyiségű fűszeres ételek, kávé és alhokol fogyasztását. 

Alaposan törölközzetek meg!

Figyeljetek arra, hogy zuhanyzás után mindig jól törölközzetek meg, szárítsátok meg a hónaljatokat. Ezzel elkerülhetitek a gombás fertőzések kialakulását, valamint az izzadásgátló is jobban szuperál, ha a bőrünk száraz és hűvös, a verejtékmirigyek is jobban beszívják a terméket. 

Radírozzatok!

A testünk többi részéhez hasonlóan a hónaljunk bőrére is ráfér időnként egy alapos bőrradírozás, ezen a területen ugyanúgy megtapadnak az elhalt hámsejtek, ahogy másol. Ahhoz, hogy puha és egészséges legyen ez a terület is, érdemes hetente egyszer beiktatni egy alapos radírozást, ezzel megelőzhetitek a szőrbenövések kialakulását és eltávolítjátok a szennyeződéseket. Takács Nóra korábbi videójából egy szuper házi bőrradír receptet leshettek el!

A cikk megjelenését a Dove támogatta. 

Ajánlott cikkek