jennifer aniston

Jennifer Aniston és Brad Pitt helyett beszéljünk inkább Jennifer Lawrence-ről és Nicholas Houltról

Amióta Jennifer Aniston és Justin Theroux bejelentette válását, csak arról cikkeznek a lapok, hogy szabad az út Jennifer és Brad Pitt előtt. Helló, emberek! Már miért lenne szabad? Törvényszerű, hogy egy válás után összejöjjön valaki a volt-volt férjével? Nem, az! Az viszont sokkal inkább érdekes, hogy mi a helyzet Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult kapcsolatával.

Jennifer Lawrence és expárja a 47 éves filmrendező, Darren Aronofsky 2017 szeptemberében még együtt mutatkoztak, azonban 2018 elején szakítottak. Előtte Jen nagy szerelme, második kedvenc mutánsunk, Nicholas Hoult volt.

Évekig alkotottak egy párt, még az X-Men-filmek forgatása alatt melegedtek össze. Kapcsolatuk állítólag azért szakadt meg, mert a Nicholas nem tudta elviselni, hogy Jennifer sikeresebb, mint ő. 

Objektum doboz

Nos, jelenleg nem tudni arról, hogy Nicholas Hoult járna valakivel, és immár J.Law is szingli, és a két színészt már látták többször is együtt szakításuk óta, ráadásul mindketten részvettek a 71. BAFTA-díjátadó-gálán. Na, akkor biztosan összejönnek!  Nem, nem biztos, hogy összejönnek! 

Ahogy az sem biztos, sőt szinte kizárt, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt újra egy pár lesznek – nyilvánosan! PONT!