Egyéb kategória

Készüljetek lélekben is a tavaszra: dolgok, amiket hagyjatok végre magatok mögött!

Hiába zord még mindig az időjárás, most már tényleg csak pár pillanat, és tavasz lesz. Érezzük a napok hosszában, a levegő illatában és a csontjainkban, zsigereinkben is. Ideje lassan felkészülnünk rá testben és lélekben egyaránt: legyen ez a tavasz különleges, szóljon a külső és belső megújulásról.

vous - 2018.02.22.
Készüljetek lélekben is a tavaszra: dolgok, amiket hagyjatok végre magatok mögött!

1. Sokan eljutottunk már egy olyan stádiumba, ahol annyi terhet cipelünk, annyifelé kell szétszakadnunk, hogy sokszor már nem is emlékszünk rá, milyen érzés nem stresszelni valamin – éppen ezért ha nincs baj, ha nincs idegeskednivaló, keresünk valamit, előrángatunk egy régi ügyet, sérelmet a múltból, vagy egy jövőbeli, még nem létező problémán kezdünk el rágódni, ahelyett, hogy élveznénk a nyugodt napokat, amelyeket nem keserítik meg a gondok és bajok. Kezdjük a tavaszt ezek nélkül.

Forrás:
iStock

2 .Ne maradjunk fent sokáig minden ok nélkül, egy jó könyv, egy jó film persze nyomós érv, de csak azért, hogy a telefonunkat nyomkodjuk céltalanul, nem éri meg, hiszen a kialvatlanságnak hosszú távon súlyos következményei lehetnek.

3. Ne siettessük magunkat, amennyiben nem feltétlenül szükséges.

Néha lassan és megfontoltan hamarabb célt érhetünk.

A folytatást ide kattintva elolvashatjátok a Ridikül oldalán!  

Ajánlott cikkek