Egyéb kategória

Ezért gondolják, hogy Rachel McAdams első gyermekét várja

Rachel McAdams első gyermekével várandós – tudni véli számos külföldi lap. Elmondjuk, miből gondolják ezt!

vous - 2018.02.23.
Ezért gondolják, hogy Rachel McAdams első gyermekét várja

Az E! News szerint a 39 éves színésznő, Rachel McAdams első gyermekével várandós. Mivel a színésznő sosem verte nagy dobra magánéletét, és sajnos a lap a sajtósát sem érte utol, így a hír megerősítése még várat magára. 

Objektum doboz

A Rachel az elmúlt hónapokban szinte egyáltalán nem vett részt nyilvános eseményen, még legújabb filmjének (Éjszakai játék) premierjén sem jelent meg, amikor pedig utoljára lefotózták, bő kabátot viselt.  

Objektum doboz

Ezek természetesen még nem egyértelmű jelek – de mi nagyon örülnék neki, ha a csodaszép színésznő tényleg babát várna. Ami viszont biztos, hogy jelenlegi párja Jamie Linden forgatókönyvíró, akivél 2016 óta van együtt. 

film

Hány romantikus filmet ismertek fel egyetlen képkocka alapján? Teszteljétek!

Ikonikus filmek ikonikus jelenetei. Nagyjából így foglalhatnánk össze a tesztünk lényegét, de hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerű, teljes jelenet helyett mi csak egyetlen képkockát mutatunk meg nektek, és arra vagyunk kíváncsiak, ennyiből is kitaláljátok-e, melyik filmre gondoltunk. A VOUS romantikusfilm-kvízével most tesztelhetitek, hogy mennyire alaposan ismeritek a nagy kedvenceket.

Ajánlott cikkek