harry meghan

Ejha! A legmenőbb lánybanda fog fellépni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Harry herceg és Meghan Markle lefoglalta lagzijára a lehető legmenőbb bandát: Mel B egy talkshow-ban utalt rá, a Spice Girls fog zenélni az év esküvőjén. 

Amikor év eleján felröppent a hír, hogy a Spice Girls újra összeáll, már hallani lehetett róla, hogy lehetséges, fellépnek majd Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjén. Nos, a hír nagy valószínűséggel igaz is. 

meghan markle

Van, amit még nem tudtok Meghan Markle-ről? Van! 

A Buckingham palota november 27-i bejelentése óta nem nyugszik a sajtó: lassan már álmunkból felkeltve is tudjuk, hogy nyáron Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. A bejelentés óta mondhatni Meghan lett az új Katalin hercegné, a világ izgatottan figyeli minden lépését. Egy-egy nyilvános megjelenése után azonnal ellepi a címlapokat: mindenki tudni akarja, milyen kabátot viselt vagy épp milyen színű volt a körme. Ezalól természetesen a VOUS sem kivétel, mi is örömmel adunk hírt a legújabb hercegné-jelölt mindennapjairól, így arra gondoltunk, – Neveletlen hercegné napunk alkalmából – összeszedjük eddigi kedvenc Meghan témájú cikkünket! 

Mel B a Today című talkshowban elárulta, ő, valamint az egész Spice Girls részt fog venni Harry és Meghan esküvőjén. Amikor megkérdezték, tőle tudta-e bárkit, aki részt vesz az ünnepségen, Mel ezt válaszolta:

Én megyek! 

– hozzátette, hogy meghívást kapott mind az öt spice girl (Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, és Melanie Chisolm).

Objektum doboz

Mel azért megemlítette, hogy „kellett neki ilyen őszintének lenni, és inkább nem mond többet, mert ki fogják nyírni...” Így arra kérdésre már nem válaszolt, hogy fellépnek-e az esküvőn, de sejthetjük, hogy ez valójában egy beismerés volt. Szolidan, de kezdhettek örülni! 

Harry és Meghan immár házaspárként két fogadást tart majd: nappal a Windsor kastélyban lévő Szent György kápolnában, majd a Károly herceg által rendezett magán ünnepséget este. Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik vendégcsoportot fogja fogadni a Spice Girls!

spice girls

Victoria Beckham mikrofonját rendszeresen kikapcsolták: 18 meglepő tény a Spice Girlsről 

A Spice Girls minden idők egyik legsikeresebb lányegyüttese – írhatnám, hogy minden ember be tudja azonosítani őket, de sajnos nem így van! (Ne is kérdezzétek!) De ti bizonyára kedveltétek a lánybandát, ezért is kattintottatok most ide. Hoztunk is 18 érdekes tényt a Spice Girlsről.