Egyéb kategória

Nem értjük: Emma Watson új tetkója helyesírási hibával került a karjára

Az van, hogy Emma Watson új tetoválása jól is elsülhetett volna, de nem. A gyönyörű színésznő helyesírási hibával tetováltatta magára a Time's Up mozgalom fogalmát. 

vous - 2018.03.06.
Nem értjük: Emma Watson új tetkója helyesírási hibával került a karjára

Emma Watson a 90. Oscar-díjátadó after partiján jelent meg új frizurájával és vadiúj tetoválásával. Előbbivel és utóbbival is akad probléma, de talán tetoválásának helytelen írásmódja sokkal furcsább.

Emma a Time's Up mozgalmat szerette volna hirdetni, azonban a karjára tetovált fogalom helytelenül került oda. A 27 éves színésznő alkarján a Times Up szó ékeskedik. „Pusztán” egy aposztróf hiányzik, de így már teljesen más a jelentés – ez esetben értelmetlen. 

Objektum doboz

Az a képekről is látszik, hogy SZERENCSÉRE a tetoválás nem igazi (legalábbis nagyon reméljük), így könnyen megszabadulhat majd ettől a kínos bakitól. Arra pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Emma túlságosan elfoglalt volt, hogy észrevegye, vagy valami teljesen új, eddig ismeretlen mozgalmat szeretne bevezetni a köztudatba…

600

Egy éles fegyver a nők kezében…

Amikor Sharon Stone hatalmas nevetésben tört ki, mikor a szexuális zaklatásokról kérdezték, már említettem nektek, hogy nem szabad elfelejtni, hogy milyen éles fegyvert kaptak a nők a kezükbe a #metoo, illetve a #TIMESUP kampánnyal. Nagyon fontos, hogy a valós szexuális zaklatások ellen fellépjünk, de sajnos a kapmány olyan mértéket öltött, ami már szinte követhetetlen, és sok esetben szkeptikussá tesz embereket.

Most Brigitte Bardot éles véleményt fogalmazott meg a #metoo kapmányról. 

Ajánlott cikkek