Egyéb kategória

Ennek a sztárpárnak a szakítása sokkolt a születési évetekben

Kíváncsiak vagytok, melyik sztárpár szakítása „dúlta fel” a világbékét, amikor a szüleitek épp legnagyobb csodájukat kapták? Na, jó szóval azok a sztárpárok jönnek, akiknek szakítása a leginkább sokkolt a születési évetekben! Néhányuk még ma is fáj...

vous - 2018.03.06.
Ennek a sztárpárnak a szakítása sokkolt a születési évetekben

1990 – Anjelica Huston és Jack Nicholson

Ez volt Jack Nicholson leghosszabb párkapcsolata: Anjelica Huston színésznővel 17 évig alkottak egy párt, nem házasodtak össze, és közös gyermekük sem született. 

Objektum doboz

1991 – Kiefer Sutherland és Julia Roberts

Minden készenállt, MINDEN az eskővre, ám 3 nappal a Nagy Nap előtt Julia Roberts offolt – egész Hollywood megdöbbent. Érdekesség, hogy Kiefer Sutherland tökéletes úriemberként kezelte a helyzetet. Nem túl sokszor nyilatkozott az esetről, ám annál nagyobb tisztelettel. 

Azt hiszem, igazán nagy bátorságra volt szüksége, ahhoz, hogy kimondja ezt!

Objektum doboz

1992 –  Lisa Bonet és Lenny Kravitz 

A pár 1987-ben Las Vegasba szökött egybekelni – 5 évvel később elváltak, de azóta is a legjobb barátként emlegetik egymást.

Hatalmas respekt! 

Érdekesség, hogy míg mi (és nagyjából az egész világ) azt gondoltuk, hogy Lisa Bonet már rég férjhez ment új pasijához, Jason Momoa-hoz, addig kiderült, hogy a frigyre csak nemrég került sor. 

Objektum doboz

1993 – Johnny Depp és Winona Ryder

Az Ollókezű Edward szerelmes párja… 1993-ban sajnos vége lett a szerelmnek, felbontották eljegyzésüket, Johnny pedig Winona Forever tetkóját Wino Forever-re változtatta… Hát… 

Objektum doboz

johnny-depp

VOUS-teszt: melyik Johnny Depp-ex lennétek?

Képzeljétek, Winona Rydernek születésnapja van, mégpedig a 45-ik. Azonban ez az esemény sem volt elég ahhoz, hogy ellopja a show-t egyik híres exe, Johnny Depp elől. (A szóhasználat véletlen, egyértelműen nem a színésznő kleptomániájára céloztam.) A következő tesztet kitöltve kideríthetitek, melyik híres Johnny Depp-ex lennétek.

1994 – Tom Arnold és Roseanne Barr

A 90'-es évek sztárjainak kapcsolatát többek között Tom Arnold alkohol,-és drogproblémái tették tönkre: többször is összeházasodtak, majd elváltak. Az útjaik végül 1994-ben váltak szét… Őszintén, nem is emlékszünk rájuk. Bocsánat!

Objektum doboz

1995 – Courteney Cox és Michael Keaton

A pár kapcsolata közel 6 évig tartott – semmi szaftos sztori, semmi botrány egyszerűen csak szakítottak, bár ez akkoriban mindenkit meglepett… Egyeseket az is, hogy ők egyáltalán jártak.

1996 – Károly herceg és Diana hercegné

Talán csak Angelina Jolie és Brad Pitt válása sokkolt annyira, mint 1996-ban Károly herceg és Diana hercegnéjé. Már-már szállóigévé vált Diana nyilatkozata, miszerint: 

Nos, hárman voltunk ebben a házasságban, szóval egy kicsit zsúfolt volt!

– célzott Camillára.

Objektum doboz

1997 – Brad Pitt és Gwyneth Paltrow

Ahogy a Cox-Keaton párosnál, itt sem volt különösebb botrány, de az álompár szakítás sokkolta a rajongókat. Gwyneth az eljegyzéskor 22 éves volt, később úgy nyilatkozott, túl fiatal volt egy ilyen komoly döntéshez. 

Objektum doboz

1998 – Matt Damon és Minnie Driver

A pár a Good Will Hunting forgatásán szeretett egymásba… túl szép sztorinak indult, hogy igaz legyen. Matt Damon kapcsolatuk alatt azt nyilatkozta egy Oprah-interjúban, hogy nincs barátnője… Ez új infó volt Minnie számára. 

Objektum doboz

1999 – Brooke Shields és Andre Agassi

A kapcsolat finoman szólva sem volt viharoktól mentes. Agassi állítólag folyamatos dühkitöréseivel keserítette meg Brooke Shields életét. Legjobban akkor akadt ki, amikor Shields vendégszerepelt a Jóbarátok című sorozatban, és csókolóznia kellett Matt LeBlanc-nal. Ennek ellenére a színésznő egy évvel később hozzáment a sportolóhoz de később elárulta, már az esküvő napján tudta, hogy óriási hibát követett el.

Objektum doboz

2000 – Anne Heche és Ellen DeGeneres

A pár annyira szerelmesnek tűnt, hogy a szakítás bejelentése sokak számára hatalmas meglepetés volt. (Ahogy az eddig felsorolt 10 pár esetében.) 

Még meglepőbb volt Heche viselkedése a szétválás után. Egy ismeretlen otthonában bulizott, majd amikor kihívták rájuk a rendőrséget, azt mondta, hogy ez az idegen az Isten, és elviszi őket a mennybe egy űrhajóval. Ez persze nem kapcsolódik szorosan a szakításhoz de elég beteg, szóval leírtam nektek. 

Objektum doboz

Ne aggódjatok, ha a ti születési évetek nem szerepel a listán, ITT csekkolhatjátok 1967-től egészen 2017-ig a legsokkolóbb sztárszakításokat!

retro-sorozat-jobaratok

Ez a sorozat volt a legmenőbb a születési évetekben

A sorozatok mára olyan népszerűek, hogy talán nem is telik egy úgy nap, hogy ne néznénk egy részt a kedvencünkből, nem telik el úgy hét, hogy ne kezdjünk el új sorozatot nézni. A legnagyobb rajongók tisztában vannak a most legnépszerűbb sorozatokkal, de vajon azt tudják, hogy a születési évükben melyik volt a legfelkapottabb?

Ajánlott cikkek