Egyéb kategória

Finomságok tavaszi túrákhoz, amelyek kis helyen is elférnek

Ahogy jön a kikelet, vagyis a tavasz, egyre jobban vágyunk a szabadba egy kiadós sétára, testet-lelket feltöltő kirándulásra, bevállalósabbak komoly túrára. A mozgás és a friss levegő elképesztően jót tesz a szervezetnek, a zsendülő zöldek a szemünknek, de menet közben meg is éhezünk. Mit pakoljuk praktikusan, ha megéheznénk, de szeretnénk egészséges és alakbarát energiával feltölteni magunkat? Segítünk néhány tippel!

vous - 2021.02.21.
Finomságok tavaszi túrákhoz, amelyek kis helyen is elférnek

Hummusz-változatok, körözött

Ha hosszabb kirándulásra indulunk, akkor kicsit komolyabb harapnivalóval érdemes készülni, amihez ideális a kemény tojás, ami praktikusan szállítható a héjában, szuper mellé a hasábokra vágott zöldség – sárgarépa, uborka, szárzeller – vagy a zsenge hónapos retek, valamint egy kis dobozban hummusz vagy körözött, ami már magában is elég laktató, de persze pár szelet kenyérrel is kiegészthetjük.

5 tipp, hogy hova menjetek kirándulni a napokban

5 tipp, hogy hova menjetek kirándulni a hétvégén

Ha kicsit kikapcsolódnátok, szép helyre vágytok, sétálnátok vagy bicikliznétek egy jót, piknikeznétek, vagy csak élveznétek a napsütést a természet lágy ölén, adunk pár tippet, hogy hova érdemes ellátogatnotok, ha egy kicsit kiszabadulnátok a városi nyüzsgésből.

Szubjektív top 5-ös listánkért kattintsatok ide!

Tortillatekercs

A szendvics a kirándulások klasszikus kiegészítője, de ha a két vaskosabb kenyérszelet közé betöltött ennél-annál egy kicsit alakbarátabb változatra vágyunk, akkor ideális megoldás a tortillatekercs, amiben a zöldségek és fehérjék felé billenhet el az arány.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek