feleségek luxuskivitelben

Két új szereplővel bővül a Feleségek luxuskivitelben

Bizonyára tudjátok, hogy a Feleségek luxuskivitelben című reality hamarosan a második évaddal érkezik. A műsor két új szereplővel, feleséggel bővül.

Az már korábban kiderült, hogy Rubint Rékát a TV2 volt tulajdonosa, Yvonne Dederick váltja majd

Objektum doboz

Ezúttal pedig a Blikk azt is megtudta, ki lesz a második új szereplő a luxusfeleségek életét bemutató realityben. Ő Polgár Tünde, a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa, Polgár Árpád felesége.

Most háztartásbeli vagyok, de sok mindennel foglalkoztam korábban. Voltam bróker, majd megpróbálkoztam az újságírással is. Szerepeltem a Riporter kerestetik című műsorban, ahol második lettem, és az RTL Klubhoz kerültem

– mesélte a Blikknek Tünde.

Objektum doboz

Tünde elárulta, hogy Yvonne-nal már régóta jóban van, de a többi szereplőt (Csősz Boglárka, Köllő Babett, Vasvári Vivien, Smaltig Dalma, Farkas Rita) csak futólag ismeri. 

Igazából élem tovább a hétköznapjaimat, annyi különbséggel, hogy kamerák követnek. Ráadásul a műsornak köszönhetően újra megtapasztalhattam, milyen a magyar tél, mert az elmúlt években ilyenkor mindig Amerikában voltunk

– tette hozzá.  

luxus feleségek

„Zsírleszívást akarok, még ma este!” – Zseniális paródia a luxusfeleségekről 

Ezerrel pörög a hájp a Feleségek luxuskivitelben körül, nem is csoda, lássuk be: bőven akad kivetnivaló a „realityben”. Ezúttal vonatkoztassunk el a műsor valójától, és hadd mutassunk meg nektek egy zseniálisra sikerült paródiát!