Egyéb kategória

Újítsátok meg a sminkrutinotokat 5 különböző módon!

Mindennap ugyanúgy sminkeltek? Ugyanazokat a termékeket használjátok? Nem, nem vagytok egyedül. A legtöbben – főleg, ha reggel rohanásban vagyunk – a megszokott rutin alapján sminkelünk, mert az a leggyorsabb. Ha azonban úgy alakul, hogy van 5-10-20 perccel több időtök a sminktükör előtt bíbelődni, próbáljatok ki valami újat!

vous - 2018.03.16.
Újítsátok meg a sminkrutinotokat 5 különböző módon!

Adjon ragyogást a highlighter

Ne csak a járomcsontra vagy a halántékotokra kerüljön highlighter. A szemhéj is legyen ragyogó. Természetesen csak módjával, az Instagram-sminket hagyjátok meg az Instagramnak. A hétköznapokon a kevesebb sokkal több. A highlighter profi használatáról itt írtunk bővebben.

Objektum doboz

Izgalmas szemöldökhangsúly

Minden esetben figyeljetek arra is, hogy a szemöldökötök rendezett legyen. Néha elég, ha csak ezt szeditek rendbe, máris jobban felfigyelnek rátok. Olyan, mintha sminkeltetek volna, de valójában mégsem. A következő fotókon jól látszik, hogy a tökéletes sminkhez tökéletes szemöldökre is szükség van.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Rúzsozzatok!

Bár 24 órán át tartó, csókálló rúzs nem létezik, profi technikával és profi termékekkel sokáig megőrizhatő a rúzs színe az ajkunkon. Tavasszal próbáljatok ki valami új árnyalatot, amit eddig nem mertetek. Csak arra figyeljetek, hogy a kiválasztott szín ne mutassa sárgábbnak a fogaitokat, illetve passzoljon a színtípusotokhoz.

Objektum doboz

Objektum doboz

Kipirult orcák

A megszokottnál leheletnyivel több pír az arcra, és az eremény máris sokkal különlegesebb. A tehenészlány-hatást azért mindenképpen kerüljétek el!

Objektum doboz

Színes tusvonal

A fekete vagy barna helyett gondolkozzatok színesben. Nem kell egyből rikító sárgára, hupikékre vagy ultraviolára gondolni. A sötétebb árnyalatok is színesnek számítanak, mégis némi izgalmat visznek a sminkbe.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek