Egyéb kategória

Le fog esni az állatok: így néz ki most Rosalinda Fernando Joséja

Fernando Carrillo neve talán csak keveseknek mond valamit, azonban a képernyőről sokatoknak ismerős lesz. Fernando dél-amerikai szappanopera-sztár, akit legtöbben a Rosalindából ismerhettek. Megmutatjuk, hogyan néz ki most!

vous - 2018.03.19.
Le fog esni az állatok: így néz ki most Rosalinda Fernando Joséja

Az 52 éves Fernando Carrillót legtöbben a Rosalinda című sorozat Fernando Joséjaként ismerik. A '90-es években azonban számos sorozat (Sebzett szívek, María Isabel) szívtipróját ő alakította. Szűk 20 év telt el a Rosalinda első vetítése óta, de Fernando José  Fernando Carrillo sármja semmit sem változott. (Hajának színe annál inkább!)

Objektum doboz

Tudtátok? Fernando 2000-ben Magyarországon járt, ez idő alatt Jakupcsek Gabriella vendége volt a Férfisztriptíz című műsorban.

Fernando 1990-ben összeházasodott Catherine Fulop, venezuelai/magyar származású színésznővel, akivel azonban négy évvel később elváltak. Carrillo jelenleg Los Angelesben él, és az Egyesült Államokban építi színészi karrierjét.

thalia

Guberálós María, Vad angyal, Soñadoras: így néznek ki most az egykori telenovella-szereplők

Emlékeztek, mennyi időt töltöttünk tinikorunkban a tévé előtt, és bámultuk a kedvenc dél-amerikai sorozatunkat?

Most kicsit visszamegyünk abba az időbe – illetve mégsem: utánanéztünk, hogy festenek most a legismertebb és legkedveltebb dél-amerikai szappanopera-szereplők!

A Jelenleg is aktív színész, zenész külseje azonban egy kicsit megváltozott: őszülő haját, hidrogénnal leplezi, ami különös módon rendkívül jól áll neki. Instagram-oldalán is nagyon szorgalmas, így mutatunk nektek pár képet, hogyan is fest most Fernando José.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

sorozat

„Halljátok, miben is volt a Marichuy?” – Teszteljétek, mennyit tudtok az egykori dél-amerikai sorozatokról!

Soñadoras, Titkok és szerelmek, Csacska angyal… Nem kell tovább sorolnom, hiszen már a címből rájöttetek, hová kattintottatok. Ha pedig itt vagytok, azt jelenti, hogy ti is imádtátok a régi dél-amerikai szappanoperákat. Tény: 2005 után is készültek hasonló sorozatok, de mind tudjuk, hogy azok meg se közelítették Paula Brachót és társait, mert ők utánozhatatlanok és nagyszerűek. Éppen ezért készítettem egy tesztet, melynek segítségével feleleveníthetitek az egykori telenovellák részleteit. 

Ajánlott cikkek