Egyéb kategória

Esküvői tortatrendek – 2018-ban ezek lesznek a kedvelt irányok

Esküvői trendekről azért nehéz beszélni, mert mindenki szeretne egyedi és felejthetetlen, semmi máshoz nem hasonlító ünnepet kerekíteni, és a különleges esemény minden részletében tökéleteset átélni és nyújtani a vendégeknek. Mégis vannak irányok, amelyek népszerűbbek és felkapottak – 2018-ban ezek lesznek!

vous - 2018.03.20.
Esküvői tortatrendek – 2018-ban ezek lesznek a kedvelt irányok

Az agyondíszített, habos-babos torták ideje lejárt, az utóbbi években épp ellenkezőjére fordult az úgynevezett "naked cake", vagyis csupasz, meztelen, nagyon rusztikus torták irányába, de most ennek is vége.

esküvői

Kócos haj, perec és Jenga – 2018 legnagyobb esküvő trendjei a Pinterest szerint

Szeretnétek elkerülni a hagyományos esküvői kliséket? Fontos, hogy a nagy napotok egyedi legyen? Ideje lecsapnotok 2018 legnagyobb trendjeire, mielőtt ezek is elcsépeltté válnak. A Pinterest idén is összegyűjtötte, mik a legfelkapottabb ötletek, már ami a menyasszony megjelenését, a dekorációt vagy épp a menüt illeti. Inspirációt keresgélő, ötletvadász menyasszonyok, ez a cikk nektek szól! 

Az új irányok a fémes hatású, a geometriai és a barokkos-virágos torták. Mindegyikben rengeteg kreativitás és ötletesség rejlik, letisztult vagy épp burjánzó, de sokkal izgalmasabb, mint a puritán és pőre naked cake volt pár éve…

Barokkosan virágos torták

Az ünnep – és különösen az esküvő – nem képzelhető el virág nélkül, így a virágos változatok nagyon is hódítnak, de burjánzóan, rusztikusan, akár élő, akár ehető, az eredetihez megszólalásig hasonló ehető cukorvirágokkal.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Ajánlott cikkek