hanry cavill

Egyperces néma csend Henry Cavill bajuszának – vicces videóval búcsúzik arcszőrzetétől

Henry Cavill közösségi oldalai eddig finoman szólva sem voltak túl érdekesek, egészen addig, amíg úgy döntött, hogy megválik bajusszától. Drámai pillanatok következnek! 

Henry Cavill (Az acélember, Az U.N.C.L.E. embere, Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, Az Igazság Ligája) legújabb Instagram videója tartalmaz: drámai képsorokat, gyilkos tekintetet (ami egyébként elég szexi), és szívszorító dallamokat. Egy dolog azonban nincs Henry Cavill Insta-videójában: Cavill bajusza, amelynek az elmúlt hónapokban még becenevet is adott. 

A színész azért növesztett arcszőrzetet, hogy eljátssza August Walker szerepét a Mission: Impossible – Utóhatás című filmben. A sztoriban az az érdekes, hogy Az Igazság Ligája és a Mission: Impossible forgatásai egybecsúsztak, és míg előbbiben Supermannak nincs bajusza, utóbbi főgonoszának van, így a Warner Bros. egy bizonyos CGI technikával tüntette el Suparman bajuszát – nem annyira sikerült nekik, de a lényeg, hogy így nem lett Supermannak arcszőre. A végeredmény annyira borzalmasra sikerült, hogy mém lett belőle...

Forrás:
youtube.com

Henry Cavill most úgy gondolta, hogy egy vicces (tényleg az) videóban mutatja be, hogy már megvállt a bajusztól, ezúttal nem CGI-al. Talán ő is érezte, hogy a nagyon sok pénzbe került bajuszeltüntetés kínosra sikerült, ezt ironikusan meg is jegyzi. 

Vicceske!

Objektum doboz