Egyéb kategória

Csábító, ragyogó és könnyed koktél gyümölcsösen, pezsgővel

A koktélok színesek és izgalmasak, de gyakran túl sokféle alapanyag kell hozzájuk, így otthon nem is nagyon állunk neki, pedig nagyon jól fel tud dobni egy partit vagy egy beszélgetős-társasozós baráti estét. Ez a gyümölcsös és pezsgős könnyed ital jó példa arra, hogy néhány egyszerű alapanyaggal is készülhet isteni koktél házilag is.

vous - 2020.10.10.
Csábító, ragyogó és könnyed koktél gyümölcsösen, pezsgővel

Friss, citrusos, csábító és üde, csajosan rózsaszín ital a grépfrútos-málnás pezsgőkoktél, amibe kizárólag egyféle alkohol kerül, így nem száll túl gyorsan a fejbe, és kellemesen kortyolható, nem túl édes és nem túl ütős, egyszerűen csak feldobja a hangulatot, és persze nagyon finom.

cb49ce91642ebc338f0354d898527d07f6c5a353

Csillagjegyetek elárulja, milyen koktél illik hozzátok!

Fantasztikus dologra bukkantunk! Imádjuk a horoszkópot, na meg a finom csajos koktélokat is. Ez a kettő most párosul. Illetve csillagjegyeink párosulnak a koktélokhoz.

Azt már tudjuk, milyen szandálhoz milyen körömlakk illik, sőt, a körmeinket is párosítottuk már a koktélokhoz, most pedig a horoszkópunk mondja meg, milyen ital illik hozzánk. Tudtátok követni? ITT megérthetitek, miről beszélek.

Pezsgővel viszonylag ritkán készül koktél, pedig a buborékos nedű nagyon frissítő és izgalmas, nagyon jól passzolnak hozzáa gyümölcsök. A koktélba most grépfrút és egy kis fagyasztott málna került, valamint citrom és menta, ami még frissebbé, könnyedebbé teszi, fröccsösen laza, de nagyon aromás, elegáns, de egyszerű – nem lehet nem szeretni.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek