Egyéb kategória

A 8 legrosszabb ötlet első randira – gifekkel elmesélve

Azt már minden VOUS-lány tudja álmából is felkeltve, hogy az első randira inkább kényelmesebb ruhát választunk, a miniszoknyát és a tűsarkút máskor viseljük. Nem sminkeljük agyon magunkat. Próbálunk lazulni, önmagunkat adni, sokat nevetni és jól érezni magunkat. És mi az, amiket nem csinálunk? 8 gifben meséljük el a legrosszabb ötleteket.

vous - 2020.10.07.
A 8 legrosszabb ötlet első randira – gifekkel elmesélve
keretes kérdőjel

Az örök kérdés: kinek illik fizetni az első randin?

Egy első randin egyébként is van ezer meg egy dolog, ami miatt aggódhatunk (sokszor feleslegesen amúgy), de akkor még ott van egy fontos kérdés. Kinek kell fizetnie a számlát? Most több mint 3000 ember válaszolt a kérdésre, és itt az eredmény!

1. A legrosszabb étel, amit ilyenkor ehettek: gyros / hamburger

Pedig minden mellette szól: finom, viszonylag olcsó, istenien néz ki, és finom is, mondtuk már? Az egyetlen bajuk, hogy képtelenség őket normálisan megenni. Nem éppen első randis ételek.

Objektum doboz

2. Otthon főzni

Ha egy pasi főzni akar nektek már az első randin, az semmi másról nem szól, csak a szexről. Ha nem ismertétek ezt az alapszabályt, és ti hívjátok el a pasit, mert főzni szeretnétek neki, készüljetek arra, hogy ezt felhívásnak veszi a keringőre. Arról nem is beszélve, hogy az első randin a lakásotokra invitálni valakit meggondolatlanság is.

Objektum doboz

3. Szaunában találkozni

NE! Oké, oké, nem hülyeség, ha már az elején tudjuk, mivel (milyen testtel) állunk szemben, de az első randin? Izé… NE!

Objektum doboz

4. Moziba menni

Miért is? Mert magatoktól nem tudtok beszélgetni egymással? Vagy féltek a kínos csendtől? A mozi csak a romantikus filmekben tűnik jó ötletnek.

Objektum doboz

5. Felugrani anyuhoz

Objektum doboz

6. Sorozatrandi

Lásd: a 2. pontot.

Objektum doboz

7. Páros randi

Ha komolyan szeretnétek megismerni a másikat, akkor a páros randi nem tartozik a jó ötletek közé. Lehet, hogy pont arról tudsz meg túl sokat, akiről nem is szeretnél. Arról nem is beszélve, hogy teljesen eltereli a fókuszt. 

Objektum doboz

8. A menzán

Legyen az a suli menzája, a munkahelyi menza, vagy a környéken egy kis kifőzde, ahova a fél cég ebédelni jár, higgyétek el, a kényelmen kívül semmi az ég világon nem szól mellette. Keressetek csak egy mindkettőtök számára ideális időpontot és egy mindentől független helyszínt. Ja, és ne mindenki füle hallatára beszéljétek meg, hogy akkor mikor és hol találkoztok. Mi szóltunk!

Objektum doboz

600

„Csak moziba ne!” – különleges helyek második randihoz

Az első randi izgalmas, de a második még inkább az. A második találkozáskor már tudjuk, hogy mit várhatunk el a sráctól, így egy kicsit mi is bátrabban viselkedünk. A második randin már tök legális a csók, ilyenkor általában eldől a kapcsolat sorsa. Szerintem nagyon fontos, hogy ilyenkor ne zárkózzatok be a kis közös világotokba, inkább menjetek emberek közé, randizzatok olyan helyeken, ahol egy csomó inger érhet titeket, ahol egy csomó közös emléket fogtok szerezni. Olvassátok el a tippeket!

Ajánlott cikkek