Trend

3 hófehér utcai sportcipő, amelyekbe azonnal beleszerettünk

A hófehér sportcipők, utcai sportcipők vagy a kényelmes fűzős cipők szezonok óta a lábbelik sztárjai. De miért mindig ugyanattól a két-három márkától vásárolunk, amelyet mindenki visel? A hófehér sportos utcai cipő is lehet egyedi, csak szét kell nézni kicsit. Mi megtettük.

vous - 2018.03.29.
3 hófehér utcai sportcipő, amelyekbe azonnal beleszerettünk

Veja

Fenntartható divat + coll dizájn + utcai sportcipő = Veja. Ezt mindenki tudja, aki elkezdett már fenntartható és etikus szellemben készült termékek után kutatni. A Veja sportcipők körülbelül olyan népszerűségnek örvendenek, mint az Adidas Superstar

Csak annyi a különbség, hogy a Veja organikus pamut, dél-amerikai kaucsuk felhasználásával készült a lehető legátláthatóbb módon. Azaz nemcsak az alapanyagokat ismerjük, hanem azt is, kik készítették a cipőnket és milyen körülmények között élnek és dolgoznak azért, hogy nekünk, Európában szuperkényelmes és nagyon menő cipőnk legyen.

Objektum doboz

Independent Fox

Ha a tökéletes cipőt keresitek, amely kifejez benneteket, az állatok, a természet iránti tiszteleteteket, a fenntartható világért tett küzdelmeteket, akkor az Independent Fox vegán cipőiben megtaláljátok önmagatokat. A tervezés Párizsban zajlik, a cipők Európában készülnek. Az alapító pedig nem más, mint Dóra. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha érdekel benneteket még jobban a márka, nézzétek meg ezt a filmet is róluk:

Objektum doboz

Tisza Cipő

Egy igazi klasszikus igazán modern köntösben. Felvehetné a versenyt a legnagyobbakkal is, annyira vagány ez a hófehér Tisza Cipő! 

Objektum doboz

G&T cipő

Pillekönnyű lábbeli, feles méretek, olasz alapanyag, magyar dizájn és gyártás. Ideje, hogy felfedezzük újra a G&T márkát is! A honlapjukon megtaláljátok a hófehér verziót is! 

Objektum doboz

mengyan-eszter-zold-fenntarthato-divat-nes-cipo

10 magyar cipő 10 magyar tervezőtől (nem csak) tavaszra

A tavaszi kabátok és a tavaszi táskák után most a cipőket vettük szemügyre. Úgy gondoljuk, hogy fontos a hazai „divatipar” és a hazai divatélet támogatása. Arra biztatunk benneteket, hogy ha tehetitek, inkább válasszátok a magyar alkotókat, tervezőket, akik hazai munkaerővel dolgoznak. Inkább legyen kevesebb darab a szekrényetekben, de azok legyenek tartós, minőségi holmik, amelyekkel valóban egyedivé válhattok, és nem csak az egyediség illúzióját kapjátok. Kattintsatok ide az összes márkáért!

Ajánlott cikkek